Un Somn Odihnitor Îmbunătățește Calitatea Vieții

Din 1962, Morfeus produce cele mai bune saltele și sisteme de odihnă de înaltă calitate, pentru a oferi tuturor utilizatorilor plăcerea unui somn odihnitor. SOMN DE CALITATE Mai mult de jumătate de secol de cercetare și experiență, cu sprijinul institutelor de Ergonomie, de Cercetare în domeniul somnului, a Laboratoarelor de testare, a designerilor internaționali, permit marcii Morfeus să producă saltele și sisteme de dormit tot mai avansate. Fabricate în Marche, Italia. Morfeus își are sediul în Tavoleto, în interiorul provinciei Pesaro-Urbino, un teritoriu bogat în atracții artistice și naturale ...  

Salteaua: istoria unui instrument utilizat de întreaga lume

Salteaua este un instrument deja esențial pentru cultura occidentală, dar lucrurile nu au stat întotdeauna astfel. Să descoperim unul dintre principalii protagoniști ai odihnei noastre. Matrah. Acest cuvând provine din limba arabă și este strămoșul direct al cuvântului “materasso [saltea]”, de fapt este rădăcina termenului italienesc, a celui în franceza veche, materas, din care a derivat apoi cel în engleza veche, materas, care a apărut scris pentru prima dată într-un fragment datat în jurul anului 1300. Ei bine, da, ideea de a utiliza un instrument ca salteaua a răsărit în mintea europenilor abia în jurul secolelor XI-XIII D.H.. În timpul Cruciadelor, de fapt, au observat cum arabii dormeau pe “matrah”, adică niște perne uriașe, așezate pe pământ. De fapt, “matrah” înseamnă “ a se așeza pe” sau “a se culca pe”.

Rețeta perfectă pentru un somn perfect

Ritmul bifazic și “mitul” somnului corect de 8 ore neîntrerupte. De mult timp, cercetătorii discută despre corectitudinea ciclului “monofazic” de 8 ore de somn neîntrerupte. Un amplu curent de cercetători ar recomanda, în schimb, un somn așa-zis “bifazic”, cum se obișnuia în antichitate… “Monofazic”, “bifazic” sau chiar “polifazic”. Comunitatea științifică care urmărește activitățile legate de somn de mult timp are păreri împărțite când vine vorba despre aceste subiecte. Dar, ce înseamnă mai precis aceste neologisme care descriu somnul?

Sleeping Genius

Einstein, Churchill, Napoleon, Obama, Gates, Benjamin Franklin, dar și Kant, Hugo, Mozart  și Freud. Aceste nume nu sunt legate numai datorită faimei lor, în medii și pentru motive complet diferite, ci și datorită unor stranii și surprinzătoare obiceiuri în ceea ce privește odihna. În timp ce, într-adevăr , National Sleep Foundation, de comun acord cu American Geriatrics Society și American Academy of Pediatrics, după ani de studii aprofundate, recomandă să dormim în medie 8 ore pe noapte pentru a ne asigura o odihnă cu adevărat revigornată pentru corp și minte, istoria este, după cum se poate ușor observa, plină de alegeri dubioase sau surprinzătoare.

Co-sleeping: când cercetările științifice și experiențele personale se confruntă

Cine nu este părinte nu prea are șanse să fi auzit vorbindu-se despre co-sleeping, sau, mai bine-zis, despre obiceiul părinților de a-i culca în aceeași cameră sau, chiar în același pat, pe nou-născuți și pe copiii mici. Cu toate acestea, în lumea proaspeților-părinți, este unul dintre subiectele cele mai dezbătute și discutate, și datorită faptului că comunitatea științifică însăși nu știe să furnizeze un răspuns univoc, ci numai o serie de cercetări eterogene care, după cum se întâmplă deseori, demonstrează totul și opusul acestuia.
Cei care sunt părinți știu că, deși știința poate oferi indicații utile, fiecare copil este un univers în sine și aproape niciodată nevoile nu sunt uniforme.
De asemenea, pentru mulți părinți, co-sleeping-ul amenință intimitatea deja dificilă dintre aceștia din perioada post-partum și acest lucru descurajează practica.
Însă este cu adevărat util să dormim cu copiii? Și care sunt contraindicațiile posibile? Și, mai cu seamă, ce a oferit această diferență drastică de opinii în decursul anilor?
Începem prin a răspunde la prima întrebare, care, după cum vom vedea, este și cauza multor clișeuri care planează asupra subiectului.

Pentru a visa, este nevoie de o floare.

“Lucrurile de zi cu zi dezvăluie secrete
celor care știu să privească și să asculte [...]
pentru a obține fructul, e nevoie de o floare,
pentru a face totul, e nevoie de o floare.”


După cum ne spunea talentatul Sergio Endrigo în celebra sa melodie, multe lucruri pot fi îmbunătățite de o floare frumoasă, iar somnul este unul dintre acestea.
Este o opinie comună faptul că este mai bine ca plantele să nu fie ținute în dormitor deoarece, din cauza fotosintezei clorofiliene, acestea eliberează dioxid de carbon în timpul nopții. Dar nu trebuie să fie un dictat absolut, mai mult decât atât, diverse studii confirmă faptul că unele flori sau specii de plante favorizează somnul, eliminând tulburările nocturne cele mai comune.
De asemenea, să recunoaștem, un vas cu flori lângă pat oferă un cu totul alt stil camerei noastre, înlăturând stresul și indispoziția.

Tu ştii care este cea mai importantă investiţie din casa ta?

Ţi-ai pus vreodată întrebarea ce rol joacă salteaua în viaţa ta? Răspunsul este simplu: în casă, salteaua este elementul cel mai important pentru sănătatea noastră. Salteaua “acţionează” atunci când noi dormim, oferind corpului nostru cele mai bune condiţii termice, igienice şi o perfectă susţinere ergonomică. Orele dedicate somnului sunt esenţiale pentru refacerea corpului şi a minţii. De aceea, salteaua de pat trebuie să fie una de calitate. Pentru a beneficia de confort maxim în timpul somnului. Cumpărarea unei saltele nu este un “cost” sau o “cheltuială”, ci este o investiţie pentru sănătatea noastră şi a celor dragi.

Morfeus FluxAir Syntesis– excelenţă la nivel mondial în domeniul de saltele high-tech

Somnul reprezintă un proces indispensabil şi vital pentru buna funcţionare a oricărui organism. Un somn care nu este de calitate poate fi dăunător atât corpului, cât şi psihicului, tocmai de aceea oamenii au început să se preocupe mult mai mult de acest aspect atât de important. Morfeus dezvoltă o viziune nouă şi originală despre produse tradiţionale, precum sistemul de dormit, regândit şi reinterpretat sub aspectul formei, imaginii şi design-ului, pentru a dobândi valori estetice deosebite.

5 sfaturi sa cumperi cea mai buna saltea de pat

In primul rand trebuie sa aveti in vedere ca salteaua este o alegere personala, nu va ghidati dupa parerile altora, deoarece perceptia confortului este unica, iar fiecare dintre noi percepem diferit confortul. In al doilea rand nu pretul trebuie sa…

My Bedroom – Carlotta

La inceputul lunii martie v-am spus despre cautarile mele pentru o saltea confortabila, perne pufoase si un pat bun si cat de greu mi-a fost sa le gasesc. Acum am revenit cu updates pentru ca mi-a sosit comanda de la Giulia Confort de mai bine de o saptamana si am avut timp sa testez produsele.

Sleep well with Morfeus

Nu stiu daca si voi sunteti asa, insa eu consider somnul o parte foarte importanta din viata mea. Dupa o zi plina si obositoare, atunci cand ajung acasa vreau sa simt tot confortul din lume si patul sa fie moale ca un norisor pufos. Din pacate, patul si salteaua mea nu sunt asa si de cele mai multe ori ma trezesc foarte obosita si cu greu reusesc sa imi incep ziua.

De ce este important somnul?

unsomnbun În luna ianuarie, poate mai mult decât în alte luni ale anului, ne amintim cât este de important somnul. Sosirea iernii, majoritatea animalelor în hibernare, vegetația care pare cufundată într-un somn profund. Totul în jurul nostru ne spune că este timpul să descoperim nenumăratele beneficii ale somnului.

Așa că haideți să le vedem împreună, mai ales acum, odată cu reluarea activităților. După sărbătorile de iarnă, trebuie să ne acordăm mai mult timp, pentru a ne relaxa și a ne reactiva energiile care ne pregătessc pentru trecerea de la iarnă la primăvară, care începe mai devreme decât ne-am fi gândit, în data de 2 februarie.

FluxAir, maestrul somnului de calitate!

morfeus-decembrie

Acum in prag de sarbatori cand iti pregatesti wishlist-ul pentru noul an, trebuie sa iei in calcul inainte de toate, ca pentru a cuceri lumea trebuie sa fii in primul rand odihnit. Dupa un somn odihnitor cu adevarat, spatele este relaxat si mult mai pregatit pentru o zi intreaga de stat in picioare, pe tocuri, in fata calculatorului, sau pe partiile de ski, iar cu mintea limpede este usor sa construiesti strategii imbatabile.

CQP SALTELE – PRODUSE SIGURE

cqp-morfeus

Stimate consumator,
Suntem bucurosi și mândri să vă informam că Morfeus a obținut prestigioasa certificare “Qualitas Premium” pentru saltelele noastre, din partea organismului internațional de certificare Cosmob Spa.
Salteaua care a dobândit certificarea este marcată prin eticheta “Materasso di Alta Qualità Certificata Qualitas Premium” (Saltea de Înaltă Calitate Certificată  Qualitas Premium), care garantează consumatorului faptul că produsul marcat este:

Morfeus Regal – Nivel High Class pentru saltele

usomnbunMorfeus Regal – Nivel High Class pentru saltele

Într-o epocă a vitezei, în care zilele par mai scurte de 24 de ore şi în care ne înscriem în acest ”maraton” zilnic, calitatea somnului este un lucru definitoriu pentru starea noastră de bine. Pentru acest lucru, Morfeus a creat un concept premium şi exclusivist de saltea, bazat pe ultimele tehnologii şi tendinţe în domeniu şi care redefineşte confortul, transformând somnul într-o evadare relaxantă din cotidian.   

O saltea premium pentru un confort premium

N-ai pleca din casă fără umbrelă şi nici n-ai practica vreun sport fără echipamentul potrivit, nu-i aşa? Confortul este important pentru noi, de aceea, şi când vine vorba de somn, trebuie să ne gândim la acest lucru. Salteaua este baza unui somn de calitate, lucru confirmat de numeroase studii. Şi cum ne petrecem trei sferturi din viaţă în pat, salteaua devine şi cel mai important loc în care ne consumăm timpul.

Ce se întâmplă în creierul nostru când dormim?

ce-se-intampla-in-creierul-nostru-cand-dormim

“Gândește dimineața. Acționează la prânz. Mânâncă seara. Dormi noaptea”. Astăzi avem un motiv în plus, ca să fim sinceri, chiar mai mult de unul, pentru a urma sfatul poetului William Blake. Un sfat înțelept, dar nu întotdeauna ușor de pus în practică, având în vedere că potrivit unor studii realizate și publicate de Universidad Autónoma de México (UNAM – Universitatea Națională Autonomă a Mexicului), împreună cu Clinica dei Disturbi del Sonno (Clinica pentru tulburări de somn), reiese că la nivel mondial, 1 din 3 persoane suferă de tulburări ale somnului.

Somnul are o funcție biologică importantă. Să descoperim ce se întâmplă, în special cu creierul nostru, în timp ce dormim.

Creierul continuă să lucreze

Culorile somnului

unsomnbun

Viața noastră emoțională nu este în alb și negru. Culorile condiționează starea de spirit și chiar și somnul. Cunoașterea semnificației psihologice a acestora se poate dovedi un instrument eficient, care ne poate inspira și ghida în amenajarea propriului dormitor. Cât de mult influențează culoarea pereților calitatea somnului nostru? Cu toate că lumina este stinsă, iar ochii închiși, răspunsul este: mult.

Care este culoarea care ne ajută să dormim mai bine?

Măsoară temperatura nopților tale

un-somn-bun

Secretul unui somn odihnitor stă în temperatura corpului. Acest lucru a fost afirmat de către neurocercetători, autori ai mai multor studii publicate în reviste internaționale și citate într-un articol din Wall Street Journal dedicat insomniei. Tocmai insomnia este una din tulburările cele mai răspândite în Occident și reglarea corectă a termostatului poate ajuta la combaterea acesteia.

Amenajarea dormitorului

andromeda

Dormitorul este, fara doar si poate, cea mai importanta camera din intreaga casa. Aici ne permitem sa avem momente cmplete de relaxare si de odihna, asadar, fiecare detaliu trebuie sa ne ajute in acest sens. Sfaturile pentru amenajarea dormitorului sunt cat se poate de simple:

- Nu il incarca cu extrem de multe piese de mobilier! Un pat, doua noptiere si un dressing pe tot peretele sunt suficiente pentru a-ti oferi tot ceea ce ai nevoie. Evita sa pui birouri in dormitor sau elemente pe care le folosesti, in mod normal, in timpul zilei;

Canicula vă ține treji? Iată 5 sugestii pentru a reuși să dormiți vara.

canicula-va-tine-treji

Căldură și umiditate. Împreună sunt o combinație letală, care poate distruge cele mai bune planuri pentru un somn lung și reconfortant. Oboseala nu ține. Când canicula își face simțită prezența, chiar și patul cel mai confortabil se poate transforma într-un mediu neprietenos. A vă împotrivi căldurii este ca și când ați lupta cu morile de vânt, dar … Da, există un “dar”, sau mai bine spus, există cinci! Este vorba despre trucuri pentru a ignora canicula și pentru a avea parte de odihnă.

1. Să începem cu țesăturile. Atât în ce privește lenjeriile de pat, cât și pijamaua și lenjeria intimă, alegeți bumbacul, de preferință într-o culoare deschisă. Bumbacul lasă pielea să respire și permite evaporarea transpirației. Tocmai din acest motiv, este mai indicat să dormiți în haine de bumbac, și nu dezbrăcați.

Un somn bun este o capodoperă de design

SyntesisExcelența și standarde de referință inovatoare au fost puse în scenă la Salonul Internațional de Mobilă 2016: Morfeus a prezentat noua colecție Fluxair.

Designul nu reprezintă doar îmbinarea dintre estetică și funcționalitate. Înseamnă a te aventura pe teritorii neexplorate pentru a inventa experiențe inedite, capabile să reinventeze viața noastră de zi cu zi. Plecând de la aceste ipoteze, continuă și se consolidează colaborarea cu Pininfarina.

Fluxair se îmbogățește cu patru noi saltele, cu o pernă și cu o bază pentru pat tapițată cu straturi de confort.

 

Salteaua potrivită împotriva alergiilor

Salteua-potrivita-impotriva-alergiilor-

O odihnă bună pornește mereu de la saltea, chiar dacă suferiți de alergii. Mai mult de atât, salteaua joacă un rol esențial în prevenția acarienilor, responsabili de una dintre cele mai răspândite forme de alergie și unii dintre principalii factori de risc pentru persoanele suferinde de astm, le place să se ascundă între pături, așternuturi și saltele. Prin urmare, alegerea saltelei potrivite vă permite să reduceți în mod substanțial contactul cu aceste prezențe deranjante și să dormiți bine, fără a supune organismul stresului imunitar.

5 motive bune pentru a dormi pe o saltea Memory

unsombun1

Aveți grijă de sănătatea Dvs., chiar și sub așternuturi, și nu împărțiti patul cu cu primul pe care-l intalniti!

Atenție, însă, vorbim despre saltea!

Încercați să vă imaginați cât timp din viață petreceți în pat: cel puțin opt ore din douăzecișipatru, în fiecare noapte. Ce poate fi mai bine decât să petreceți acest timp, atât de prețios, cu un prieten de încredere, cineva care să știe cum să aibă grjiă de starea dumneavoastră de bine. Doriți să faceți cunoștință? Se numește Memory și are caracteristici pe care cu greu le putem ignora. Să vedem care sunt.

Un somn bun consolidează memoria sistemului imunitar

În urmă cu mai bine de un secol, oamenii de știință au demonstrat că somnul favorizează păstrarea amintirilor cu privire la evenimente și persoane.

Studii ulterioare au demonstrat că somnul cu unde lente, denumit în mod obișnuit ‘somn profund’, este important pentru transformarea amintirilor recente în aminitiri stabile pe termen lung.

Dar, ce este mai precis ‘somnul profund’? Să facem o scurtă descriere a acestuia.

Un ciclu de somn durează aproximativ 90 de minute, în timpul nopții având loc o succesiune de mai multe astfel de cicluri. Acest ciclu este împărțit în trei etape: etapa REM (Rapid Eyes Movement), etapa intermediară dintre veghe și somn; somnul ușor, timp în care mușchii se relaxează; somnul profund, care are o durată de 20-30 de minute, timp în care anumite organe își încetinesc activitatea, în timp ce unele glande se opresc și altele se activează.

Saltele: tendințe pentru 2016

tendinte-2016

An nou, saltea nouă? Răspunsul este, fără îndoială, da. Acest lucru și pentru că ianuarie este luna când ne luăm rămas bun de la trecut și urăm bun venit noului, reînnoind obiceiurile în favoarea unei stări de mai bine.
Dacă și Dvs. sunteți pe punctul de a vă schimba salteaua, vă invităm să descoperiți, alături de noi, care vor fi cele cinci tendințe de urmat pentru anul următor.

1) Saltele Memory cu Gel: odihna de calitate se cunoaște după temperatură

Astăzi, odihna de calitate nu mai este un miraj, datorită noilor tehnologii care conferă confort optim, noapte de noapte. Dar ce înseamnă un somn confortabil? Înseamnă, în primul rând, să ne odihnim pe o saltea nici prea dură, nici prea moale. Apoi, mai înseamnă să nu ne fie nici prea cald, nici prea frig, atunci când ne aflăm în brațele lui Morfeus.   

Tocmai din acest motiv, între materialele despre care vom auzi vorbindu-se cel mai mult în 2016, se află spuma V-Gel Memory și spuma Thermogel Memory, care permit un control fără precedent al termperaturii. Spuma V_GEL are, de fapt, proprietăți de răcorire, în timp ce spuma Thermogel are proprietăți de reglare a temperaturii, și anume, absoarbe și cedează căldura corpului, în funcție de etapa somnului și de diversele necesități. Rezultatul? O odihnă mereu de calitate și la temperatură potrivită.

De Crăciun, dăruiți un somn mai bun

De-Crăciun,-dăruiți-un-somn-odihnitor

Prietena Dvs. cea mai bună tocmai s-a mutat în noua ei casă? Sora Dvs. este în căutarea unei soluții pentru a scăpa de durerile cervicale?

Pentru a dărui celor dragi un somn odihnitor, nu trebuie neapărat să pariați pe o saltea nouă, ci puteți alege un accesoriu. Vă prezentăm câteva dintre acestea, utile și de calitate ... și ușor de așezat sub bradul de Crăciun.


O pernă sub brad

Fundamentală, dar deseori subevaluată, perna este un accesoriu care într-adevăr poate face diferența, atunci când vine vorba despre odihnă.

Din acest motiv, este cadoul perfect dacă sunteți interesat de bunăstarea persoanei căreia ați decis să-l dăruiți. Perna poate avea forme, materiale și caracteristici diverse.

Remedii pentru anxietatea nocturnă

remedii-pentru-anxietatea-nocturna Vă treziți în mijlocul nopții? Înainte de a adormi, vă gândiți la miile de angajamente care își așteaptă rândul? Nu știți cum să calmați palpitațiile nocturne?

Să dormiți confortabil este esențial pentru o stare de bine, atât fizică, cât și psihică, și, când insomnia are o cauză, trebuie remediate problemele care vă perturbă nopțile. Iată cum vă propunem să combateți anxietatea nocturnă.

Anxietate și stres: două fațete ale aceleiași insomnii

Anxietatea și stresul sunt două tulburări care ne pot distruge atât zilele, cât și nopțile. Agitație puternică și palpitații, preocupări continue și temeri persistente, sunt simptome ale unei maladii, care pot duce la complicații cum ar fi gastrita, durerea de cap și alte boli psiho-somatice.

În afară de o vizită la medic, mai sunt câteva lucruri pe care le puteți face zilnic și înainte de culcare. Să aflăm împreună despre ce este vorba.

Patru tratamente de înfrumusețare recomandate înainte de culcare

un-somn-bun

Știați că somnul vă va face să vă treziți și mai frumoasă? Și nu se datorează numai faptului că un somn odihnitor are un efect oxigenant pentru piele.

Urmând câteva tratamente de înfrumusețare înainte de culcare, vă puteți îngriji tenul, părul și puteți chiar să obțineți un nou look, plin de viață. Iată cum trebuie procedat.

Întăriți-vă genele

Visați la gene dese? Pe lângă demachierea delicată, îngrijiți-vă ochii, utilizând o mască tratament. Este vorba de un produs care trebuie aplicat seara, pentru a vă hrăni și întări genele.

Ghid pentru întreținerea și curățarea corespunzătoare a saltelei

ghid pentru intretinerea saltelei

O saltea nu este asemenea unui diamant, nu durează la nesfârșit. Însă, dacă este de calitate, viața acesteia poate fi lungă și plină de satisfacții. Acest lucru depinde totuși foarte mult de voi: pentru a menține în formă spațiul dedicat somnului odihnitor este indispensabilă întreținerea și curățarea corespunzătoare a saltelei. Să aflăm împreună cum putem face acest lucru.

1) Pășiți cu dreptul: pentru a permite o adaptare echilibrată, în primele 90 de zile de la achiziționare încercați să întoarceți salteaua (partea de la capătul patului să ajungă la picioare, iar partea de dedesubt să ajungă deasupra) de cel puțin de două ori pe lună. Ulterior, efectuați această operațiune aproximativ o dată la trei luni;

Saltelele Aquacell: beneficii

saltele-aquacellO noapte bună începe cu o saltea buna (de calitate). În plus, dacă este confecționată din spumă Aquacell, vă veți bucura de un confort total, mai ales dacă suferiți de dureri de spate sau alergii.

Acestea sunt numai câteva dintre beneficiile saltelelor din spuma Aquacell. Pentru a le descoperi pe toate celelalte, nu vă rămâne decât să citiți continuarea articolului nostru.

Confort termic pentru toți
Structură cu polimeri derivați din surse regenerabile de origine vegetală, spuma Aquacell este un material sănătos, igienic și cu un impact ambiental scăzut: pe scurt, ideal pentru un somn odihnitor.

Datorită capacității sale de absorbție a umidității, acest material asigură temperatura potrivită atât vara, cât și iarna, și e foarte transpirantă: nu numai fasonarea favorizează circulația aerului, ci, în comparație cu spuma cu memorie, salteaua Aquacell “îmbrățișează” mai puțin corpul. Prin urmare, este ideală pentru cei care se trezesc din cauza senzației de căldură.

Istoria Saltelei

istoria_saltelei

A fost odată salteaua

De cât timp există salteaua? Dacă preferi esențialul, îți va fi de ajuns să știi că există dintotdeauna, chiar dacă, evident, nu așa cum o cunoaștem în zilele noastre.

Să trecem în revistă istoria saltelei și să descoperim împreună principalele etape care i-au caracterizat evoluția

Salteaua potrivită pentru durerile de spate

un-somn-bun

Dacă alegerea pernei potrivite te poate ajuta să înfrunți o problemă cum este cea a durerilor cervicale, procurarea saltelei adecvate te poate ajuta să reduci durerile de spate. Iată motivele:

Cum trebuie să fie salteaua

Dacă trezitul de dimineață implică dureri în partea inferioară a spatelui, înseamnă că dormi pe o saltea prea rigidă. În schimb, curbarea coloanei vertebrale (efectul de castron) indică faptul că ai ales un material prea moale.

Așadar, care este cel mai bun material, în cazul în care suferi de dureri de spate? Răspunsul este spuma Aquacell sau spuma Memory.

O saltea pentru amândoi: dilema taliei

Sunteți două persoane de talii diferite și nu vreți să dormiți în paturi separate? Nicio problemă! Ca și în cazul cuplului care percepe temperaturi diferite pe parcursul nopții, iată saltelele care vi se potrivesc. Au fost odată două saltele separate…

Când trebuie schimbată salteaua?

Când trebuie schimbată salteaua

Intre tine și saltea este o poveste lungă de o viață? Poate a venit timpul sa o schimbaţi, deoarece salteaua nu este eternă,si necesită sa fie schimbată după 7/10 ani.

Să aflăm de ce.

Fundamental pentru o stare de bine, somnul este momentul în care ne regenerăm si recuperăm energia. Pentru aceasta, este important să verificăm starea saltelei și după câțiva ani sa decidem schimbarea acesteia.

Schimbarea nu trebuie să te sperie! Cel mai important lucru este de a alege salteaua potrivită pentru tine,și sa-ti reamintesti că, după o perioadă inițială de adaptare, corpul tau se va obisnui cu noul său ''prieten de somn''.

Stiti cum sunt realizate saltelele cu memory foam?

articol

Ergonomice, confortabile și funcționale în orice sezon și situație: datorită caracteristicilor lor,saltele cu memory sunt capabile să răspundă diferitelor nevoi.
Care sunt beneficiile acestor produse? Pentru cine sunt recomandate?
Răspunsul il gasiţi tot în articolul nostru.

Saltelele cu memory:ergonomie maximă, confort maxim

Dacă spuma memory ar fi un animal,ar fi fost cu siguranță un cameleon. Vorbim de un material inteligent care, în funcție de temperatură, este capabil sa-şi schimbe consistența (forma), în scopul adaptării la situații diferite.

Cum combatem insomnia

Scapa de insomnie! Profund, senin și odihnitor, somnul este una dintre cele mai mari plăceri ale vieții. Dar de câte ori ai petrecut ore intregi uitandute pe tavanul dormitorului, sau sa te trezesti dimineața cu sentimentul de a nu te…

Saltele de lux Morfeus

Anais dtechZX_sito

In ultimul deceniu datorita unui stil de viata tot mai alert si dezorganizat a dormi bine a devenit un lux.

Conform studiilor realizate, un mare procent din populatia lumii sufera de diverse forme de insomnie.Dificultatile de concentrare si de memorie la trezire,tensiunea,iritarea si alte tulburari ale starii de spirit sunt toate consecinte ale carentei calitatii somnului.

EUR Euro
0

Your Cart