Articole

Tu ştii care este cea mai importantă investiţie din casa ta?

Ţi-ai pus vreodată întrebarea ce rol joacă salteaua în viaţa ta? Răspunsul este simplu: în casă, salteaua este elementul cel mai important pentru sănătatea noastră. Salteaua “acţionează” atunci când noi dormim, oferind corpului nostru cele mai bune condiţii termice, igienice şi o perfectă susţinere ergonomică. Orele dedicate somnului sunt esenţiale pentru refacerea corpului şi a minţii. De aceea, salteaua de pat trebuie să fie una de calitate. Pentru a beneficia de confort maxim în timpul somnului. Cumpărarea unei saltele nu este un “cost” sau o “cheltuială”, ci este o investiţie pentru sănătatea noastră şi a celor dragi.

Morfeus este compania care, de peste 50 de ani, aduce în fiecare noapte bucuria şi confortul de a dormi pe cea mai sănătoasă şi frumoasă saltea din lume. Cu un patrimoniu imens de cunoştinţe şi experienţă, având sprijinul unor importante instituţii de ergonomie, cercetare ştiinţifică asupra somnului şi de testare dar şi cu ajutorul unor designeri de renume intenaţional, Morfeus produce saltele, perne şi sisteme de dormit tot mai avansate din punct de vedere al materialelor, design-ului şi tehnologiei. Morfeus dezvoltă o viziune nouă şi originală despre produse tradiţionale, precum sistemul de dormit, regândit şi reinterpretat sub aspectul formei, imaginii şi design-ului, pentru a dobândi valori estetice deosebite.

Spre deosebire de o saltea obişnuită, salteaua Morfeus oferă o experienţă senzorială unică, ridicând somnul, conforul şi răsfăţul personal la un nivel superior. Se remarcă prin excelenţa materialelor şi a soluţiilor constructive utilizate, prin design-ul original şi exclusiv Pininfarina, care se distinge de tot ceea ce se găseste pe piaţă la momentul actual.

În timp ce o saltea obişnuită reprezintă doar un accesoriu pentru pat, salteaua Morfeus se impune ca un produs unic, original şi inovativ, răspunzând nevoii de confort şi răsfăţ personal. Confortul maxim se realizează atunci când, stând întinşi pe pat, coloana noastră vertebrală este corect susţinută şi îşi menţine conformaţia naturală. Salteaua Morfeus este, deci, o adevărată maşină antigravitaţională care absoarbe greutatea corpului, favorizând circulaţia sangvină, transpiraţia şi o corectă micro-climă, caracteristici pe care o saltea obişnuită nu le poate îndeplini.

Produsele Morfeus sunt realizate în întregime în Italia (în fabrici organizate în conformitate cu standardele ISO) de către lucrători cu înaltă experienţă şi profesionalism. Fabricile îndeplinesc toate standardele EU de calitate şi manoperă. Produsele sunt conform normelor Italiene şi Europene En1334-En1725-En1957-En10707 care stabilesc durata, dimensiunile şi informaţiile necesare. Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, îmbinând un design elegant, exclusivist, cu elementele de funcţionalitate care ajută organismul nostru să funcţioneze în parametri optimi după cele 8 ore de somn recomandate.

S-a demonstrat că nu dormim doar pentru a ne odihni ci şi pentru a ne linişti fizic şi mental. Pentru somn dedicăm un sfert din existenţa noastră, studii ştiinţifice demonstrând că importanţa somnului de calitate se oglindeşte în sănătatea fizică şi mentală. A dormi bine echivalează cu cea mai bună cură de înfrumuseţare şi este indispensabilă pentru bunăstarea fizică şi mentală a fiecărei persoane. Fiecare om este diferit şi prezintă caracteristici şi exigenţe individuale proprii: salteaua “adecvată” trebuie să ofere confort corpului în toate poziţiile de odihnă din timpul somnului. Fiecare persoană, în baza propriei conformaţii şi exigenţe trebuie să aleagă salteaua adecvată.

Colecţiile Morfeus inovează prin tehnicile originale şi se diferenţiază prin design-ul şi funcţionalitatea lor, transformând senzorialul într-o stare de spirit ce oferă un sentiment de satisfacţie profundă.