Articole

Morfeus – 50 de ani de saltele pentru o viaţă specială!

Morfeus este un producător italian de saltele și un brand recunoscut în toată lumea ca sinonim al calității superioare, de aceea este prezent în cele mai elegante case și cele mai prestigioase hoteluri. Datorită patrimoniului enorm de cunoștinţe şi experienţă, dar și cu sprijinul unor importante instituţii de ergonomie, cercetare științifică asupra somnului şi de testare, designeri de renume internațional, Morfeus produce saltele, perne şi sisteme de dormit tot mai avansate în materiale, tehnologii și design.

Din anul 1962 Morfeus ajută oamenii să trăiască mai bine, aducând în fiecare noapte în viaţa lor bucuria și confortul de a dormi pe cea mai sănătoasă și frumoasă saltea din lume.

Gama de produse Morfeus este structurată pe colecții care sunt axate pe profilul unui utilizator/consumator/cumpărător ideal, care analizează și răspunde nevoilor specifice de confort în timpul somnului dar și cu un impact vizual deosebit.

Cum putem fi siguri de faptul că salteaua Morfeus este sigură, sănătoasă și de înaltă calitate?

În prezent, oricine poate comunica liber caracteristicile propriilor produse, dar, pentru a face dovada acestora, sunt necesare teste, probe, eșantionări, verificări și este necesar ca acestea să fie “certificate”, mai precis, validate de alte organisme, altele decât compania însăși, care să garanteze veridicitatea acestor afirmații și a acestor testări. Toate acestea se traduc prin certificări.

Saltelele Morfeus certificate fac dovada a ceea ce promit.

Toate modele Morfeus sunt produse integral în Italia: Morfeus este prima companie din acest sector care a obținut Certificarea Originii Italiene (Made in Italy) pentru saltelele sale.

Produsele Morfeus sunt sănătoase și sigure pentru sănătatea dumneavoastră.

Saltelele au fost supuse unor teste specifice și s-a demonstrat că acestea nu emit formaldehidă și VOC (compuși organici volatili) care dăunează sănătății dumneavoastră. Țesăturile nu conțin coloranți alergeni și cancerigeni. Adezivii utilizați sunt “pe bază de apă” și nu eliberează reziduuri sau mirosuri.

De asemenea, saltelele Morfeus sunt certificate și în privința durabilității, fiind supuse periodic unor testări și probe de durabilitate și măsurare. Saltelele Morfeus trec ambele teste, garantând o durabilitate îndelungată, aceste probe simulând de fapt utilizarea saltelei timp de 15 ani.

În ceea ce privește etapele și procesele de productie, produsele companiei Morfeus respectă principiile “Green Philosophy”, în vederea protejării mediului înconjurător în prezent și pentru a oferi o lume mai bună urmașilor noștri.

Întreținerea unei saltele este foarte importantă: e necesar să aerisim regulat camera în care dormim, cel putin 15-20 minute/ zi. E bine de știut că după cinci-șapte ani salteaua trebuie să fie oricum înlocuită. De ce trebuie să cumpărăm o saltea de calitate? Raspunsul este simplu: salteaua sau mai bine spus raportul saltea-pat este elementul cel mai important pentru sănătatea noastră într-o casă.

Salteaua „lucrează” atunci când noi dormim și trebuie să garanteze corpului nostru cele mai bune condiții termice, igienice și o perfectă susținere ergonomică deoarece orele dedicate somnului sunt propice regenerării corpului, minții și calității vieții noastre.

Morfeus a reușit să devină un brand aflat în preferințele consumatorilor deorece le oferă produse excelente, care etalează și evidențiază, în orice colț al lumii „somnul de calitate” Made in Italy.