Termeni si conditii

INTRODUCERE

Utilizarea site-ului www.giuliaconfort.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. De asemenea www.giuliaconfort.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Accesand pagina termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi

NOTIUNI GENERALE

– Informatiile, respectiv imaginile/pozele produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de pe site din punct de vedere a culorii sau nuantei.

– Prezenta produselor pe site NU garanteaza existenta lor in stoc. Consultantii nostri vor confirma disponibilitatea pentru fiecare produs in parte.

– S.C.GIULIA CONFORT SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site fara nici o anuntare prealabila.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Giulia Confort Srl , avand codul unic de inregistrare nr. RO24359185, numar de ordine in registrul comertului J23/3142/2010, telefon 0742775287, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Giulia Confort Srl , numai in scopul declarat al acestui site si sau pentru:

– validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre client;

– rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract la serviciile sau produsele achizitionate de catre client;

– pentru a asigura accesul clientului la serviciu;

– contactarea clientului, la cererea sa voluntara;

– contactarea clientrului, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Giulia Confort Srl in conformitate cu scopurile mentionate.

Cum puteti cumpara produse de pe acest site ?

  1. Puteti cumpara ca vizitator: Datele (adresa de livrare, adresa de facturare, nume, telefon etc.) se introduc si sunt valabile doar pentru comanda pe care o efectuati acum. In cazul in care veti reveni pentru o alta comanda, toate datele se vor introduce din nou.
  2. Puteti crea un cont – ca utilizator inregistrat: Datele (adresa de livrare, adresa de facturare, nume, telefon etc.) se introduc doar prima data, iar in cazul in care reveniti pentru o alta comanda, acestea exista deja.
  3. Puteti comanda telefonic, personalul nostru specializat va sta la dispozitie si va va ajuta sa faceti alegerea potrivita.

In primele 2 cazuri, sistemul este setat automat sa parcurga cu un mic ajutor din partea dvs, pasii necesari pentru finalizarea comenzii.

Preturile din Magazinul Online sunt exprimate in Euro (tva inclus) si in Ron (tva inclus), in momentul in care veti adauga un produs in cos, veti avea posibilitatea sa faceti conversia din Euro in Ron (programul va prelua automat cursul de schimb al zilei), deoarece facturarea se va face in Ron.

Dat fiind faptul ca majoritatea produselor sunt personalizabile si ofera clientului posibilitatea sa aleaga, dimensiunea, gradul de duritate, tipul de husa, etc, produsele se realizeaza la comanda de catre Morfeus Spa la fabrica din Italia.

Livrarea se va face in cca 15-20 de zile (de comun acord cu clientul), prin curier sau prin transportatorii cu care colaboram, in functie de oras, localitate zona , etc.

Pasii necesari pentru plasarea unei COMENZI:

Pasul 1 – Alegerea produsului/produselor (cu personalizarile aferente, unde este cazul).

Pasul 2 – Adaugarea produsului/produselor in cosul de cumparaturi.

Pasul 3 – Schimbarea monedei din Euro in Ron, programul preia automat cursul din ziua procesarii comenzii.

Pasul 4 – Crearea contului personal pe www.giuliaconfort.ro (sau plasand direct comanda fara a va crea un cont, prin completarea campurilor de la “Comanda Instant”).

Pasul 5 – Adresa si (adresa de livrare), daca este diferita fata de adresa de facturare.

Pasul 6 – Plata se poate face prin doua modalitati:

A) – Online cu card bancar comision 0%.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, giuliaconfort.ro foloseste LibraPay – librapay.ro

blank

B) – Cu ORDIN DE PLATA , pe care il puteti achita cu internet banking, mobile banking.

Pasul 7 – Programul va genera o proforma cu toate datele de identificare in baza careia veti procesa ordinul de plata.

Pasul 8 – Veti primi o confirmare a comenzii din partea noastra dupa ce s-a inregistrat plata in contul nostru prin care va vom informa ca s-a transmis comanda catre fabrica, din acel moment se vor calcula cele 15-20 de zile ale livrarii.

Garantie si conditii de utilizare

Garantia saltelelor Morfeus

Pentru ca vorbim de o investitie pe termen lung in sanatatea si confortul dvs, inainte de a va decide sa cumparati o saltea este important sa faceti o selectie corecta din punct de vedere al raportului calitate – pret, incat sa evitati disconfortul ce poate aparea ulterior datorat calitatii precare a produselor existente pe piata.

Durata recomandata de utilizare a unei saltele Morfeus in conditii optime de igiena si intretinere este de 7 – 10 ani.

Garantie integrala 2 ani

Garantie si declaratie de conformitate

Saltelele Morfeus beneficiaza de sigiliul de garantie care atesta originalitatea produsului si sunt insotite de certificatul de garantie si autenticitate in 4 limbi inclusiv in limba romana, direct de la producator .

Pentru toate colectiile de saltele, Morfeus ofera garantia Europeana de 2 ani (garantie oferita de producator).

Pentru a va bucura de calitatea si confortul pe care il ofera produsele Morfeus, va recomandam sa urmati cu strictete pasii de intretinere de mai jos:

– rotiti periodic salteaua (la 30 – 40 zile) cap/picioare pentru o uzura uniforma. Materialele de ultima generatie din care sunt realizate saltelele se adapteaza perfect formei corpului dvs. Este posibil ca pe parcursul utilizarii, aceste materiale sa se taseze in zona in care dormiti, aceasta tasare este considerata una normala.

– evitati expunerea saltelei in lumina directa a razelor solare sau langa sursele de caldura.

– nu sariti pe saltea. Acest lucru va afecta structura de arcuri si comportamentul saltelei.

– pentru un microclimat si un confort maxim, intoarceti salteaua fata vara/iarna.

– folositi salteaua intr-un climat normal de umiditate si temperatura, aerisiti periodic salteaua.

– după livrare, salteaua trebuie aerisita timp de cateva ore pentru a elimina mirosurile. acumulate de la foliile si ambalajul in care sunt ambalate saltelele pe timpul transportului.

– pentru o buna igiena a saltelei dvs trebuie sa aerisiti zilnic camera in care se afla salteaua timp de 10 minute in fiecare zi (lasati salteaua sa respire fara lenjerie sau protectie).

– ca toate produsele noi, saltelele pot sa emane un anumit miros in primele zile de folosire. Acesta nu este nociv si va disparea dupa cateva zile.

– daca ati ales un model cu husa detasabila, o puteti curata conform instructionilor producatorului, care se regasesc pe eticheta husei.

– daca aveti un model cu tesatura fixa, pentru inlaturarea petelor aplicati un detergent pentru curatare uscata si curatati zona cu o bucata de bumbac inbibata in apa rece. Nu folosi produse de curatare lichide pe salteaua dvs, se va deteriora ireversibil.

– evitati umezirea saltelei. Este recomandat sa folositi o protectie de saltea.

– schimbti somiera atunci cand cumparati o saltea noua, daca cea veche este uzata sau nu mai corespunde calitativ. Daca o folositi tot pe cea veche, este posibil sa fiti nemultumiti de confortul oferit, iar noua saltea se va uza mult mai repede.

– evitati indoirea sau curbarea saltelei! Ii puteti distruge structura de sustinere si veti deteriora iremediabil salteaua.

– este interzisa curatarea chimica. Poate afecta materialele care alcatuiesc salteaua.

– Este strict interzis: dezambalarea folosind obiecte taioase sau dure, taierea sau agatarea materialului, frecarea cu substante sau solutii de curatare care contin solventi chimici sau acizi, folosirea produsului in medii umede sau la temperaturi mai mici de 0 grade precum si in medii cu variatii de temperatura, asezarea produselor langa surse directe de caldura.

NERESPECTAREA CONDITIILOR DE UTILIZARE DUCE LA PIERDEREA GARANTIEI!

Acordarea garanției produselor

Producatorul garanteaza calitatea produsului in conditii de utilizare corecta a produsului in perioada de garantie. Producatorul garanteaza de asemenea ca produsul va servi scopului si va asigura confort maxim daca sunt respectate conditiile de intretinere si folosire.

Producatorul va repara sau inlocui produsul / produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie in timpul perioadei de garantie.

Termenul de remediere sau de inlocuire a produsului este de 30 zile lucratoare.

Transportul pentru remedierea sau inlocuirea saltelei va fi achitat de catre client.

Cumparatorul care solicita remedierea produsului aflat în garanție, este obligat să prezinte:

– Certificatul de garanție

– Factura si chitanta de cumpărare a produsului

Pierderea garanției

Garanția se pierde in cazul nerespectarii oricăreia din condițiile de mai jos:

Neprezentarea la solicitarea reparației, a facturii originale însoțită de chitanță și a certificatului de garanție a produsului.

În cazul nerespectării instrucțiunilor de utilizare si intretinere.

Încredințarea produsului, spre a fi reparat, catre alte persoare/firme neautorizate.

Defectele/deteriorările apărute în timpul transportului în cazul în care acesta a fost realizat de către cumpărător, nu fac obiectul garanției.

Saltele/perne care prezinta pete, rupturi, arsuri sau orice utilizare necorespunzatoare in cazul in care acestea nu au fost reclamate in momentul receptionarii produsului. Actiunile precum plierea, indoirea, sariturile pe saltea sau asezarea pe marginea saltelei pe perioade indelungate reprezinta exemple de utilizare necorespunzatoare a saltelei.

Salteaua este deteriorata ca urmare a folosirii unei somiere inadecvate.

Mucegai datorat excesului de umezeala.

Salteaua nu este in stare perfecta de igiena sau are defectiuni ca urmare a folosirii incorecte.

 

Tolerantele dimensionale : toate produsele sunt fabricate in conformitate cu standardul european privind tolerantele dimensionale ale produselor pentru odihna UNE-EN 1334 (latime +/-2 cm, lungime +/-2 cm, inaltime +/-2 cm).

O amprenta a corpului in straturile de suprafata ale saltelei de pana la 3 cm, este considerata normala.

Efectul de scamosare. Din cauza frecarii de lenjeria de pat sau de husa saltelei, in timpul utilizarii poate sa apara asa numitul efect de scamosare la nivelul tesaturii de acoperire a saltelei.

Produsele furnizate de Morfeus sunt sigilate si nu pot fi desigilate si returnate din motive de protectie a sanatatii si din motive de igiena, conform art.16 din OUG. 34/2014.

Dat fiind faptul ca produsele sunt realizabile doar la comanda datorita optiunilor vaste de personalizare a produselor si tinand cont ca fiecare dintre dvs doriti sa achizitionati un produs igienic, nefolosit de alt client, produsele Morfeus nu pot fi testate si returnate.

 

In cazul exceptional, numai cu acordul nostru, saltelele cu dimensiuni uzuale 160×200 cm si 180×200 cm sau pernele daca nu au fost desigilate din ambalajul original si utilizate, pentru a putea fi returnate se va retine 40% din valoarea produsului.

Termenul de solicitare a returului pentru produsele care nu au fost desigilate din ambalajul original si utilizate este de 14 zile calendaristice din momentul livrarii produselor.

Termenul de rambursare a contravalorii produsului este de 14 de zile de la data returnarii produsului. Cheltuiala de transport aferanta livrarii produsului la domiciliul clientului inclusa in pretul produsului se va deduce din suma achitata de consumator in cazul in care acesta renunta la achizitie.

Costurile de transport pentru returnarea produsul, sunt suportate de client.

Solicitarea de retur se face pe email la adresa giuliaconfortm@gmail.com

Plasind o comanda pe site-ul www.giuliaconfort.ro , sunteti de acord cu conditiile de achizitie si garantie mentionate in acest cadru legal, care tin loc de contract.

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu informativ, micile diferenta de tonalitate sau manopera sunt considerate normale.