blank

AQUACELL ®

Este o spuma poliuretanica inovatoare water base (pe baza de apa) cu celula deschisa care respira, cu polimeri derivati din uleiuri vegetale. Formula sa naturala il plaseaza ca fiind unul din materialele lider printre produsele cu un impact ambiental scazut. Noii polimeri de origine vegetala permit printr-un procedeu special, utilizarea apei si a dioxidului de carbon (elemente naturale, esentiale pentru viata), prin polimerizare se obtine formarea spumei, rezultand o tipologie de poliuretan cu derivati bio de calitate superioara avand celula complet deschisa. Este indeformabila (respecta cerintele solicitate de “durata si rezistenta” prevazute de normele Italiene si Internationale) garantand o durata indelungata de utilizare si confort.
Are caracteristici speciale care favorizeaza trecerea aerului in interiorul straturilor interne evitand stagnarea umiditatii, instalarea mucegaiului si proliferarea acarienilor. Respecta natura pana la sfârşitul ciclului de viaţă, nu se folosesc substante care dauneaza stratului de ozon, nu se folosesc CFC (clorofluorocarbonuri) si toate substantele toxice citate la Protocolul de la Montreal si in reglementarile CE n.3093/94 & 2037/2000. Este un produs cu impact scăzut asupra mediului, deoarece este complet reciclabil la sfârşitul ciclului de viaţă al produsului. Este antialergic, antibacterian, indeformabil, lejer si nu necesita o intretinere speciala.

AQUACELL ® ESSENCE EVO

Aquacell Essence Evo este noua calitate de Aquacell Essence cu un ridicat adaos procentual al unei molecule derivate din latex natural care ofera o elasticitate sporita si un nivel ridicat de confort.

AQUACELL ® AIRFLOW

Aquacell AirFlow este o calitate superioara de Aquacell Essence cu un ridicat adaos procentual al unei molecule derivate din latex natural care ofera o elasticitate sporita si un nivel ridicat de confort.

AQUACELL® GREEN

Este o spuma speciala cu celula deschisa care se realizeaza printr-un amestec de apa,aer si polimeri amestecati cu extracte de uleiuri esentiale naturale. Saltelele in Aquacell Green au bune caracteristici de elasticitate pentru un confort superior, eliminand rapid umiditatea favorizand un microclimat ideal in orice sezon. Aquacell Green nu foloseste substante care dauneaza stratului de ozon, nu se folosesc CFC (clorofluorocarbonuri), este ecologica si respecta cerintele solicitate de “durata si rezistenta” prevazute de normele Italiene si Internationale. Este un produs cu impact scăzut asupra mediului, deoarece este complet reciclabil la sfârşitul ciclului de viaţă al produsului. Este antialergic, antibacterian, elastic, indeformabil, lejer si nu necesita o intretinere speciala.

blank

THERMO GEL MEMORY

Este o spuma viscoelastica de ultima generatie, un nou standard al materialelor de confort (elimina compresiile anomale ale corpului), se racoreste in contact cu corpul uman. Studii stiintifice au testat capacitatea revolutionara a F-One ThermoGel Memory, demonstrand ca poate reduce temperatura corpului in contact cu materialul. In interiorul materialului au fost inglobate cu ajutorul nanotehnologiei PCM (Phase Changing Material), milioane de microcapsule de gel termoactive: la temperatura ambientului sunt microcapsule solide dar cand intra in contact cu corpul uman mai cald se sparg in interiorul materialului absorband caldura corpului astfel sa evita disconfortul de incalzire excesiva a corpului. Cand temperatura scade, PCM se solidifica eliberand caldura acumulata anterior, acest proces este reversibil si ramane neschimbat in timp. Tratamentul antialergic pe baza de uleiuri esentiale de origine vegetala, face inatacabila instalarea mucegaiului si proliferarea acarienilor una din cauzele principale ale astmului si a bolilor alergice.

blank

V-GEL MEMORY

Este o spumă specială visco-memory cu capsule de gel structurale care susține corpul asigurând un contact delicat și proaspăt. Cu V-Gel Memory, fenomenul enervant al temperaturii excesive și încălzirea corpului se reduce considerabil. Speciala spuma visco Gel Memory se modeleaza dupa formele corpului intr-o maniera delicata si perfecta, mentine temperatura mereu racoroasa si constanta pe toata durata noptii. Este 100% sănătoasă, antialergică, antiacariană și igienică.

blank

ECO MEMORY

Este noua generatie de poliuretan termo-viscoelastic pe baza de polimeri bio-derivati din uleiuri esentiale de origine vegetala. A fost studiat si dezvoltat pentru a fi mai putin sensibil la temperaturi scazute, sa nu mai devina rigid cand temperatura camerei scade. Este sub forma de spuma (absoarbe caldura corpului) cu caracteristici specifice viscoelastice (cedeaza sub greutatea corpului) distribuie presiunea pe toata suprafata. Este indeformabil, respecta cerintele solicitate de “durata si rezistenta” prevazute de normele Italiene si Internationale si garanteaza o durata indelungata de utilizare si confort.

blank

MIX V-GEL (ARCURI + V-GEL MEMORY)

MIX V-GEL serie uneste: in partea superioara confortul si racoarea a “V-Gel Memory”, speciala spuma Visco Gel Memory care se modeleaza dupa formele corpului intr-o maniera delicata si perfecta si mentine temperatura mereu racoroasa si constanta pe toata durata noptii: in partea centrala exclusiva carcasa “Pocket 800” compusă din arcuri împachetate, având două duritati diferite – unele  mai moi, altele mai rigide – pentru susținerea corespunzătoare a corpului. Arcurile moi oferă susținere delicată și se modelează după forma corpului utilizatorului, arcurile mai rigide susțin și asigură un suport stabil și ferm tuturor utilizatorilor – indiferent de greutate.

blank

MULTI-SENZOR3D®

Speciala structura MultiSenzor3D Pocket Springs reprezinta noul standard al confortului in saltelele cu arcuri de calitate superioara. Specialele arcuri impachetate cu miscare independenta si duritati diferentiate ,,cu inaltime redusa, sunt inserate intr-o carcasa in Aquacell cu profil MultiSenzor3D: mii de puncte de contact cu miscare independenta se adapteaza perfect corpului, garantand o perfecta circulatie a aerului in interiorul saltelei. In saltelele ”Trio” este prevazuta o ulterioara carcasa de arcuri impachetate cu inaltime redusa ExtraSoft pentru un nivel de confort unic si incomensurabil. Calitatea materialelor folosite si atentia deosebita a asamblarii garanteaza structurii MultiSenzor3D Pocket Springs o durata indelungata a nivelului de confort.

blank

MULTI-PIXEL POCKET

“Multi-Pixel Pocket” este o structură cu o densitate ultra-ridicată, compusă din arcuri împachetate, având două înalțimi diferite – unele mai înalte și mai moi, altele mai scurte și mai rigide – pentru susținerea corespunzătoare a corpului. Arcurile înalte și moi oferă susținere delicată și se modelează după forma corpului utilizatorului, arcurile mai scurte și rigide susțin și asigură un suport stabil și ferm tuturor utilizatorilor – indiferent de greutate. Structura specială “Multi-Pixel Pocket” elimină efectul de “balans”, întrucât utilizatorul este mai întâi “îmbratisat” în mod plăcut și delicat, grație arcurilor înalte și moi, în timp ce arcurile scurte și rigide îi oferă suport și fermitate.

blank

ARCURI IMPACHETATE 1600

Noua gama de saltele “Micro-Pocket 1600” se bazeaza pe excelentele caracteristici tehnice ale structurii compusa din micro-arcuri impachetate de mare densitate (cca 1600 in versiune matrimoniala) cu miscare independenta, duritate si portanta diferentiata pentru diferite zone ale corpului (o sustinere mai ridicata pentru bazin, mai confortabila in zona spatelui/umerilor). Marea densitate de micro-arcuri impachetate “Micro-Pocket 1600” permite augmentarea evidenta a caracteristicilor de sustinere si portanta a saltelei oferind un confort superior in timpul somnului.

blank

STRUCTURA POCKET 800

Structura de arcuri impachetate (cu densitate de cca 800 arcuri in versiune matrimoniala) permite realizarea unor saltele cu portanta medie caracterizate de un elevat nivel de confort. Arcul special in otel indeformabil temperat este introdus intr-un saculet de tesatura pentru a se putea misca independent unul de altul. La fel ca si tastele unui pianoforte, fiecare parte a saltelei poate astfel urmari in mod independent profilul corpului cu compresii minime asupra maselor musculare si o maxima circulatie a aerului.

blank

ARCURI BICONICE

Structura de arcuri biconice „bonnell” legate intre ele cu spirale din sarma de otel permite realizarea de saltele cu duritate medie si ridicata, caracterizate de un nivel elevat de confort, fiabilitate si rezistenta. Igiena si microclima sunt asigurate datorita fluxului de aer permanent in interiorul saltelei. Tipologiile de arcuri biconice folosite in gama noastra de saltele sunt:
-600 SMALL SIZE cu 5 zone de portanta;
Noua generatie de arcuri ”bonnell 600 small size” permite realizarea de saltele cu densitate elevata (aproximativ 600 in versiune matrimoniala) cu 5 zone de portanta diferentiata de calitate superioara in duritate medie/inalta si rigida. Diametrul redus al arcurilor speciale”600 small size” permite realizarea de structuri portante cu mare densitate de arcuri sustinand corpul in mod natural in toate pozitiile de relax.
-400 cu 3 zone de portanta;
Structura 400 arcuri (in versiune matrimoniala) este caracterizata de 3 zone cu duritate diferentiata. Arcurile cu portanta diferentiata realizate cu doua tipuri diferite de sarma din otel permit ridicarea portantei in zona centrala a saltelei, pastrand confortabilitatea in zona spate/coapse. Cu structura de arcuri biconice 400 se realizeaza saltele cu portanta medie si medie/rigida.

blank

LATEX

Latex Natural – Cu denumirea de „latex natural” se indica calitatea compozitiei (pentru partea relativa a polimerilor) de 85% latex natural pur. Concentratia ridicata de latex natural pur garanteaza structurii o elasticitate superioara si confortabila. Milioanele de micro celule comunicante cu por deschis permit un flux continuu de aer intre ele, modelandu-se sub greutatea corpului.
Pura spuma de latex – Pura spuma de latex se realizeaza amestecand diferite calitati de latex cu polimeri sintetici. Structura formata din milioane de micro celule comunicante cu por deschis permit o modelare buna sub formele corpului si un flux continuu de aer in timpul somnului.