blank

Tesatura BioCeramic SilverSave

Noua tesatura BioCeramic SilverSave are in componenta un amestec de cristale minerale bio ceramice si ioni puri de argint, aceasta tesatura reduce consumul de calorii si energie fizica de care corpul uman are nevoie in timpul somnului, ajutand la regenerarea celulara si totodata garanteaza cele mai bune conditii igienice si antialergice. Tratamentul antialergic se face pe baza naturala cu ioni puri de argint SilverSave care da tesaturii ulterioare caracteristici de termoreglare, astfel devine o tesatura inodora,antiacariana si antibacteriana.
BioCeramic are capacitatea sa reproduca FIR(raze infrarosii indepartate) asa zisele “razele vietii”, un tip de unde electomagnetice cu lungime redusa, apartinand spectrului luminii solare capabile sa penetreze in interiorul materialului pana la 4/5 cm si sa vibreze la aceeasi frecventa a organismului uman. Asa cum arata mai multe studii de cercetare in domeniul biologic, datorita acestor caracteristici, FIR sunt absorbite cu mare usurinta de organismul uman cu urmatoarele avantaje principale: -ofera o contributie indispensabila pentru crestere si dezvoltare. -faciliteaza relaxarea muschilor contractati. -imbunatateste circulatia sangvina. -favorizeaza vindecarea rapida a leziunilor tisulare. -favorizeaza dezvoltarea antioxidantilor din organism reducand procesul de imbatranire. -poseda asa zisul efect modulator al somnului deoarece ajuta la relaxarea muschilor inducand senzatia de somn.

blank

Tesatura Silversave Chasmere®

Medicina moderna occidentala recunoaste ca argintul este agentul antimicrobian cel mai eficient.Tesatura tratata cu ioni puri de argint Silversave® este antistatica (valoarea medie a electricitatii statice gasita în tesatura este egala cu zero), antibacteriana, antifungica, regleaza temperatura pielii datorita puterii sale de transmitere si reflexie este inodora deoarece se leaga de proteine schimbandu-le aciditatea. Tratamentul cu ioni de argint este natural (argintul este un material care se gaseste in natura) si permanent (nu se pierde in timpul curatarii sau spalarii si dureaza pe toata durata de utilizare a saltelei).

blank

Tesatura Gold Lurex Silversave

Tesătura “Gold Lurex-SilverSave” este alcătuită din fire moi din vâscoză pură derivată din celuloză vegetală, cu inserții structurale din aur pur, supusă unui tratament de igienizare naturală pe bază de nano-particule din ioni de argint pur. Inserțiile cu fire de aur pur de calitate superioară din țesătură, pe lângă faptul că sporesc prețiozitatea țesăturii, activează un continuu schimb ionic între aur și argint, sporind semnificativ performațele tehnice ale țesăturii. Este 100% analergică și de două ori mai eficientă împotriva antiacarienilor, întrucât creează un mediu ostil paraziților, le întrerupe lanțul de hrănire, împiedicându-le, în mod natural și incompatibil, supraviețuirea și proliferarea, reglează temperatura pielii, grație puterii sale radiante și reflectorizante, este antistatică, valoarea medie a electricității statice detectate asupra țesăturii este egală cu ZERO, este inodoră, întrucât se leagă de proteine, modificându-le aciditatea. Tratamentul cu ioni de argint este natural și transformă caracteristicile țesăturii în unele permanente.

blank

Tesatura Seta/Silk (Matase)

Tesătură elastică cu fire derivate din celuloză vegetală și mătase, se caracterizează prin confort, catifelare, și capacitatea de a dispersa umiditatea, asigurând un microclimat mereu controlat, sănătos și uscat. Tratamentul natural Silver o face analergica și eficienta împotriva acarienilor, de asemenea, conferă prospețime pielii, datorită capacității reflectorizante a argintului, protejează împotriva prafului datorită caracteristicilor antistatice naturale ale argintului. Tratamentul Silver este rezistent la spălări (nu se pierde in timpul curatarii sau spalarii si dureaza pe toata durata de utilizare a saltelei).

blank

Tesatura MicroClimate 3D Silver

Tesătura bi-elastică double jersey, din fire tehnice MicroClimate, cu strat de confort integrat, se modelează perfect structurii, sporindu-i caracteristicile de confort. Dispersează instantaneu umezeala, asigurând un microclimat mereu controlat, răcoros, sănătos și uscat. Tratamentul natural de igienizare Silver o face antialergica și eficienta împotriva acarienilor, conferă prospețime pielii, datorită capacității reflectorizante a argintului, protejează împotriva prafului datorită caracteristicilor antistatice ale argintului. Tratamentul Silver este rezistent la spălări (nu se pierde in timpul curatarii sau spalarii si dureaza pe toata durata de utilizare a saltelei).

blank

Tesatura Silver +

Tesătură elastică cu fire “Silver+”, grațe proprietăților argintului, este antialergică și eficientă împotriva acarienilor, conferă prospețime pielii și datorită capacității reflectorizante a argintului, protejează împotriva prafului datorită caracteristicilor antistatice naturale ale argintului. Tratamentul natural Silver este rezistent la spălări (nu se pierde in timpul curatarii sau spalarii si dureaza pe toata durata de utilizare a saltelei).

blank

Tesatura Active +

Țesătură antialergică și eficientă împotriva acarienilor, din fire “Active+” cu o structură cu volum super-respirant ridicat, se păstrează mereu uscată, întrucât aerul trece în mod liber și nu  reține umiditatea, “atingerea” este catifelată, proaspătă și confortabilă.

blank

Tesatura Pure Wool

Tesatura ”damascato” este sinonimul tesaturii de inalta calitate, frumusete si rafinament. Numele damasc (deriva de la orasul Damasc din Siria, a inceput sa fie produs si in Italia in secolul XII la Venetia si Genova deoarece ca republici marinaresti aveau contacte cu Damasc). Este un tip de tesatura folosita cu diferite designuri stilizate sau florale(imprimeuri) cu efect lucios-mat care se produce pe ramele Jacquard. In tesaturile ”damasc” utilizate in colectia ”I Miti” se folosesc fire valoroase de calitate superioara. Toate tesaturile ”damasc” din colectia”I Miti” beneficiaza de tratament impotriva acarienilor Purotex®, acesta din urma fiind un tratament revolutionar impotriva alergenilor si a igienei saltelelor. Tratamentul Purotex neutralizeaza si indeparteaza 100% alergenii, acarienii, deshidrateaza microclimatul patului (acarienii raman fara apa pentru existenta lor, evitand formarea ciupercilor) si nu lasa spatiu pentru bacterii sau agenti patogeni. Este un tratament pe baza naturala care se mentine si dupa diverse curatari sau spalari.