5 motive bune pentru a dormi pe o saltea Memory

5 motive bune pentru a dormi pe o saltea Memory

Aveți grijă de sănătatea Dvs., chiar și sub așternuturi, și nu împărțiti patul cu primul pe care-l intalniti!

Atenție, însă, vorbim despre saltea!

Încercați să vă imaginați cât timp din viață petreceți în pat: cel puțin opt ore din douăzecișipatru, în fiecare noapte. Ce poate fi mai bine decât să petreceți acest timp, atât de prețios, cu un prieten de încredere, cineva care să știe cum să aibă grjiă de starea dumneavoastră de bine. Doriți să faceți cunoștință? Se numește Memory și are caracteristici pe care cu greu le putem ignora. Să vedem care sunt.

1. Corpul dumneavoastră trebuie să se adapteze saltelei sau salteaua trebuie să se adapteze formei corpului dumneavoastră? Pentru Morfeus, această întrebare nici nu trebuie adresată: salteaua trebuie să se adapteze formei corpului dumneavoastră, pentru a vă asigura un confort optim. Să fie confortabilă: iată ce știe să facă o saltea Memory! Salteaua este termosensibilă, exploatează căldura corpului pentru a se modela după forma acestuia. Știe să recunoască zonele mai grele, precum bazinul, și le oferă susținere, menținând linia corectă a coloanei vertebrale.

2. Memory distribuie în mod corespunzător zonele de presiune ale corpului. O caracteristică deloc de neglijat, dacă vă gândiți că tocmai datorită acestei distribuiri corespunzătoare se evită acea senzație deranjantă de „amorțeală” a membrelor. Presiunea de contact este redusă, iar ciculația sanguină vă este recunoscătoare.

3. Dumneavoastră sau unul dintre cei dragi sunteți nevoiți să stați la pat o perioadă îndelungată? Fiecare saltea Memory este antidecubit, din aceleași motive descrise mai sus, distribuie presiunea de contact, ajutând la o mai bună circulație a sângelui. De fapt, previne comprimarea venelor, reducând substanțial apariția escarelor de decubit.

4. Ce spuneți despre o saltea care să prevină trezirile nocturne? Iată o altă caracteristică a saltelelor Memory! Din aceleași motive pentru care favorizează o circulație corespunzătoare, o saltea Memory reduce transferul de mișcare a corpului pe timpul nopții.

5. Saltelele Memory sunt potrivite pentru toate anotimpurile? Absolut! Sunt saltele transpirante, iar cea de-a doua latură din Aquacell aduce un spor de confort. Aquacell este un material capabil să intercepteze și să elimine umiditatea pe care corpul o eliberează în timpul nopții. De asemenea, umplutura inovatoare Thermogel Memory se împrospătează la contactul cu corpul. Cum? Umplutura este formată din mii de nanosfere care scad temperatura pielii cu până la 4 grade, înmagazinând căldura, pe care apoi o eliberează în etapa REM a somnului, atunci când temperatura corpului coboară. Echilibrul termic este asigurat pentru o odihnă cu adevărat regeneratoare!

Saltele Memory

Leave a Comment

EUR Euro
0

Your Cart