Salteaua potrivită împotriva alergiilor

Salteua-potrivita-impotriva-alergiilor-

O odihnă bună pornește mereu de la saltea, chiar dacă suferiți de alergii. Mai mult de atât, salteaua joacă un rol esențial în prevenția acarienilor, responsabili de una dintre cele mai răspândite forme de alergie și unii dintre principalii factori de risc pentru persoanele suferinde de astm, le place să se ascundă între pături, așternuturi și saltele. Prin urmare, alegerea saltelei potrivite vă permite să reduceți în mod substanțial contactul cu aceste prezențe deranjante și să dormiți bine, fără a supune organismul stresului imunitar.

Saltele dehusabile și neatacabile

Saltelele antialergice sunt aproape întotdeauna dehusabile. Astfel, puteți înlătura și spăla husa, asigurând un somn într-un mediu perfect igienic.

Cu toate acestea, multe huse sunt supuse unor tratamente de finisare care își pierd eficacitatea în timp. Prin urmare, efectul antialergic este garantat pentru un număr limitat de spălări, după care se recomandă schimbarea saltelei.

Însă, există materiale speciale care nu își pierd efectul antialergic de-a lungul timpului și al spălărilor. Ați auzit, de exemplu, de Silversave și de husele D-Tech? Se numără printre cele mai bune, dacă doriți să vă protejați de alergii.

Dar protecția nu ține numai de husă. Și structura joacă un rol important. De exemplu, saltelele Memory și Aquacell nu pot fi atacate de acarieni și de bacterii.

Importanța unei întrețineri corespunzătoare:

Aveți grijă de salteaua dumneavoastră! Există anumite reguli de întreținere, care vă permit să o păstrați perfectă din punct de vedere igienic. Iată care sunt acestea:

1) rotiți-o periodic (cap/picioare, parte de deasupra/dedesubt);

2) expuneți-o la aer (dar nu la lumina directă a soarelui), preferabil așezată în altă poziție decât cea obișnuită de utilizare, astfel încât să respire și partea de dedesubt;

3) nu folosiți bătătorul pentru a o curăța și niciodată apă;

4) înlocuiți-o după 7-10 ani, întrucât, chiar dacă rămâne funcțională din punct de vedere mecanic, își pierde eficacitatea cu privire la menținerea unei igiene corespunzătoare.

Nimic nu dăinuie pentru totdeauna, iar acest lucru este valabil și în cazul saltelei. În schimb, dacă salteaua antialergică este de calitate și este îngrijită așa cum merită, va ști să vă ofere nopți confortabile, într-un mediu sănătos. La trezire, nu vă veți aminti nici măcar ce este aceea o alergie.

 

Salteua potrivita impotriva alergiilor - 2

Leave a Comment

EUR Euro
0

Your Cart