Măsoară temperatura nopților tale

un-somn-bun

Secretul unui somn odihnitor stă în temperatura corpului. Acest lucru a fost afirmat de către neurocercetători, autori ai mai multor studii publicate în reviste internaționale și citate într-un articol din Wall Street Journal dedicat insomniei. Tocmai insomnia este una din tulburările cele mai răspândite în Occident și reglarea corectă a termostatului poate ajuta la combaterea acesteia.

Căldura corpului urcă și scade în mod continuu pe parcursul zilei, în timp ce noaptea scade cu circa o jumătate de grad. Oamenii de știință americani recomandă favorizarea autoreglării temperaturii corpului, să dormim într-un mediu care să nu depășească 18 grade și să reducem ulterior temperatura, chiar până la 16 grade, dacă ne place să ne odihnim acoperiți cu pături groase. Neurocercetătorul Matthew Walker de la Universitatea din Berkeley explică în mod clar faptul că este mai dificil să adormim dacă nu ne reducem temperatura cu 2 – 3 grade.

Contează și îmbrăcămintea, nu numai mediul. Să îmbrăcăm pijamale subțiri, din bumbac, să evităm țesăturile prea groase.

Și salteaua? Alegerea unei saltele potrivite înseamnă să optați pentru un produs care respiră și care este modalitatea cea mai bună pentru a regla temperatura pe parcursul orelor de somn.

Saltelele din spumă Memory și Aquacell puse la dispoziție de către Morfeus sunt transpirante. Salteaua Aquacell are caracteristici care o fac partenerul ideal pentru nopți revigorante și pline de confort. Absoarbe umiditatea și se modelează după forma corpului, favorizând circulația aerului. Thermogel Memory este stratul de confort alcătuit din mii de nanosfere care diminuează temperatura pielii.

Corecta reglare a temperaturii corpului face diferența dintre un somn bun și un somn neodihnitor. Nu vă limitați la a reduce temperatura termostatului și la îmbrăcămintea din bumbac. Alegeți salteaua potrivită!

Un somn odihnitor este o chestiune care ține de temperatură, cu atât mai mult dacă dormiți în doi.

Leave a Comment

EUR Euro
0

Your Cart