FluxAir, maestrul somnului de calitate!

Acum in prag de sarbatori cand iti pregatesti wishlist-ul pentru noul an, trebuie sa iei in calcul inainte de toate, ca pentru a cuceri lumea trebuie sa fii in primul rand odihnit. Dupa un somn odihnitor cu adevarat, spatele este relaxat si mult mai pregatit pentru o zi intreaga de stat in picioare, pe tocuri, in fata calculatorului, sau pe partiile de ski, iar cu mintea limpede este usor sa construiesti strategii imbatabile.

Arta somnului este studiata de mai bine de jumatate de secol de Morfeus, care in anul 1962 a schimbat tot ce se stia pana atunci despre importanta odihnei de calitate, aducând în fiecare noapte în casele oamenilor din intreaga lume confortul de a dormi pe cea mai sanatoasa si frumoasa saltea din cate exista. Datorita expertizei indelungate, studiilor de cercetare asupra somnului si de testare alaturi de importante institutii de ergonomie, dar si de designeri de renume international, Morfeus produce saltele, perne si sisteme de dormit tot mai avansate in materiale, tehnologii si design.

FluxAir este cea mai inovatoare colectie de “sisteme de dormit”, fiind expresia excelentei in materie de bedding. Sistemele de dormit FluxAir sunt unice prin nivelul superior de confort oferit, prin excelenta materialelor, dar si prin designul original si exclusiv Pininfarina.

Salteaua Symar este rezultatul anilor de cercetare dintre Pininfarina si echipa de specialisti fizioterapeuti si ergonomisti Morfeus.

Husa sa detasabila si Inside block System acopera si protejeaza structura, in timp ce tesatura BioCeramic SilverSave transforma caldura corpului in energie termica, pentru o mai buna stare psihica si fizica. Structura ergonomica high-comfort este compusa din sapte straturi tocmai pentru a asigura cea mai buna sustinere indiferent de conformatia persoanei, iar tesatura dubla 3D exclusiva are un grad inalt de transpirabilitate.
Calitate, traditie si design exclusivist sunt motivele pentru care Morfeus este prezent in cele mai rafinate case si in cele mai sofisticate hoteluri. Alegand FluxAir, esti sigur ca alegi cel mai inalt nivel de confort, zile pline de energie si un stil de viata armonios.

morfeus-decembrie

Leave a Comment

EUR Euro
0

Your Cart