Cultura somnului linistit
S-a demonstrat ca nu se doarme doar pentru a ne odihni ci si pentru a ne linisti fizic si mental. Pentru somn dedicam un sfert din existenta noastra, studii stiintifice demonstreaza ca importanta somnului de calitate se oglindeste in sanatatea fizica si mentala. A dormi bine echivaleaza cu cea mai buna cura de infrumusetare si este indispensabila pentru bunastarea fizica si mentala a fiecarei persoane. Fiecare persoana este diferita de alta si prezinta caracteristici si exigente individuale proprii: salteaua “adecvata” trebuie sa colaboreze in maniera activa cu corpul in toate pozitiile de odihna din timpul somnului. Fiecare persoana in baza propriei conformatii si exigente trebuie sa aleaga salteaua adecvata: * nu exista o saltea unica adaptata pentru toti.

Mai jos va prezentam cateva modele de saltele ortopedice cu structuri si tipologii diferite care corespund preferintelor utilizatorilor doritori de saltele cu portanta ridicata (duritate ridicata), dar care ofera un confort adecvat.
Termenul de saltea ortopedica nu face intodeauna referire ca “salteaua ortopedica” poate fi adecvata pentru toti utilizatorii, de aceea se recomanda tesatarea diferitelor tipologii de saltele deoarece saltelele cu structuri de 400 arcuri bonell prezinta duritati diferite fata de saltelele cu structuri de 600 de arcuri bonell, la fel si structurile cu 800 de arcuri pocket prezinta elasticitati si duritati diferite fata de saltelele cu structuri de 1200 ExE (Energixe Pocket), din sârmă de oțel carbon 62/70 fosfatata și brevetata.
La fel exista diferente de duritate si elasticitate intre saltelele cu arcuri si cele cu spume poliuretanice, acestea sunt doar cateva expemple ale diferentelor de structuri si materiale.
In concluzie “salteaua ortopedica” trebuie sa fie o saltea adecvata pentru propria conformatie si pentru propriile exigente de confort.

Saltea Davos

483,14 1.788,57  (T.V.A inclus)

Saltea cu arcuri biconice Bonnell System – 400

Produs disponibil la comanda, livrare in 15-20 de zile.

Saltea Ginestra

547,40 2.000,39  (T.V.A inclus)

Saltea HC cu structura de arcuri Bonell System – 600 Small Size + EcoMemory

Produs disponibil la comanda, livrare in 15-20 de zile.

Saltea Ivy

521,22 2.039,66  (T.V.A inclus)

Saltea in Aquacell + EcoMemory.

Produs disponibil la comanda, livrare in 15-20 de zile.

Saltea Mistral

773,50 2.657,27  (T.V.A inclus)

Saltea in Aquacell + V-Gel Memory + EcoMemory.

Produs disponibil la comanda, livrare in 15-20 de zile.