Articole

Morfeus FluxAir Syntesis– excelenţă la nivel mondial în domeniul de saltele high-tech

Somnul reprezintă un proces indispensabil şi vital pentru buna funcţionare a oricărui organism. Un somn care nu este de calitate poate fi dăunător atât corpului, cât şi psihicului, tocmai de aceea oamenii au început să se preocupe mult mai mult de acest aspect atât de important. Morfeus dezvoltă o viziune nouă şi originală despre produse tradiţionale, precum sistemul de dormit, regândit şi reinterpretat sub aspectul formei, imaginii şi design-ului, pentru a dobândi valori estetice deosebite.

Salteaua FluxAir Syntesis de la Morfeus oferă o experienţă senzorială unică, ridicând somnul, confortul şi răsfăţul personal la un nivel superior. Se remarcă prin excelenţa materialelor şi a soluţiilor constructive utilizate, prin design-ul original şi exclusiv Pininfarina, care se distinge de tot ceea ce se găseste pe piaţă la momentul actual.

Pentru realizarea acestei saltele la cele mai înalte standarde au colaborat atât Pininfarina, cât şi o echipă de specialişti fizioterapeuţi şi ergonomişti, pentru ca tu să te bucuri cu adevărat, de odihnă. Rezultatul este un produs care reprezintă excelenţa “Made in Italy” în materie de bedding, asigurând buna funcţionare a sistemului locomotor şi a sistemului cognitiv pentru o perioadă lungă de timp.

Calitatea saltelei este deosebit de importantă, ţesătura BioCeramic SilverSave transformând căldura corpului în energie termică pentru o mai bună funcţionare a organismului. Husa este detaşabilă şi este prevăzută cu Inside Block System, care oferă o protecţie sporită structurii ergonomice high-confort.

Colecţia “Design Mattress Morfeus ” inovează prin tehnicile originale şi se diferenţiază prin design-ul său, transformând senzorialul într-o stare de spirit ce oferă un sentiment de satisfacţie profundă.

***

Din anul 1962 Morfeus ajută oamenii să trăiască mai bine, aducând în fiecare noapte în viaţa lor bucuria şi confortul de a dormi pe cea mai sănătoasă şi frumoasă saltea din lume. Datorită patrimoniului enorm de cunostinţe şi experienţă, dar şi cu sprijinul unor importante instituţii de ergonomie, cercetare ştiintifică asupra somnului şi de testare şi designeri renumiţi, Morfeus produce saltele, perne şi sisteme de dormit, tot mai avansate în ceea ce priveşte materialele, tehnologiile şi design, pentru spaţii domestice şi hoteluri.