Un somn bun este o capodoperă de design

SyntesisExcelența și standarde de referință inovatoare au fost puse în scenă la Salonul Internațional de Mobilă 2016: Morfeus a prezentat noua colecție Fluxair.

Designul nu reprezintă doar îmbinarea dintre estetică și funcționalitate. Înseamnă a te aventura pe teritorii neexplorate pentru a inventa experiențe inedite, capabile să reinventeze viața noastră de zi cu zi. Plecând de la aceste ipoteze, continuă și se consolidează colaborarea cu Pininfarina.

Fluxair se îmbogățește cu patru noi saltele, cu o pernă și cu o bază pentru pat tapițată cu straturi de confort.

 

Să le descoperim aici pe primele trei: Syntesis, Alpha și Symar

Proiectarea poartă semnătura Pininfarina și se inspiră din principiile Human Centerd Design. Proiectul a fost condus nu pe baza unei idei abstracte referitoare la un individ luat ca model de referință, ci luând în considerare diferențele dintre indivizi. Excelența designului italian reunește specialiști fizioterapeuți și ergonomiști, pentru a concepe produse în măsură să asigure confort maxim oricărei persoane, prin caracteristicile sale unice și irepetabile.

 
O țesătură inovatoare gândită pentru o stare de bine

BioCeramic SilverSave este țesătura pe care o au în comun Syntesis, Alpha și Symar. În timp, aceasta favorizează bunăstarea psihică și fizică, datorită capacității sale de a transforma căldura corpului în energie termică. Îmbunătățește circulația sangvină și relaxarea musculară, stabilizează temperatura corporală în orice etapă a somnului.

 
Banda perimetrală: un concentrat de eleganță și funcționalitate

Vortex2x3D, în schimb, este țesătura cu un grad ridicat de transpirabilitate, care definește eleganța benzii negre exterioare. Este un detaliu original și unic prin estetica sa, are o funcție fundamentală: să favorizeze circulația aerului proaspăt din exterior către interior, pentru a menține nivelurile optime de umiditate.

 
Înălțimea face diferența

Prin ce diferă cele trei saltele? Prin numărul de straturi și prin înălțime.

Syntesis: structură ergonomică high-comfort cu opt straturi (h = cca. 26 cm) pentru a asigura cea mai corectă susținere tuturor persoanelor.

Alpha: structură ergonomică high-comfort cu opt straturi (h = cca. 24 cm) pentru a asigura cea mai corectă susținere tuturor persoanelor. De asemenea, dispune de un topper de 5 cm, care conferă un grad ridicat de confort.

Symar: structură ergonomică high-comfort cu șapte straturi (h = cca. 22 cm) pentru a asigura cea mai corectă susținere tuturor persoanelor.

 
Syntesis, Alpha și Symar sunt veritabile unicate în sectorul bedding, excelență Made in Italy. Pasiunea pentru design face parte din ADN-ul Morfeus. De fapt, proiectul Design Mattress Morfeus  datează din 2007.

Sectiune-Syntesis

Leave a Comment

EUR Euro
0

Your Cart