Stiti cum sunt realizate saltelele cu memory foam?

articol

Ergonomice, confortabile și funcționale în orice sezon și situație: datorită caracteristicilor lor,saltele cu memory sunt capabile să răspundă diferitelor nevoi.
Care sunt beneficiile acestor produse? Pentru cine sunt recomandate?
Răspunsul il gasiţi tot în articolul nostru.

Saltelele cu memory: ergonomie maximă, confort maxim

Dacă spuma memory ar fi un animal, ar fi fost cu siguranță un cameleon. Vorbim de un material inteligent care, în funcție de temperatură, este capabil sa-şi schimbe consistența (forma), în scopul adaptării la situații diferite.

Mai moale unde este încălzit de către corpul nostru, mai rigid unde nu este incalzit, salteaua cu memory se adaptează perfect la curbele corpului evitând orice tip de tulburare în timpul somnului. Chiar si enervantele furnicături tipice celor ce dorm în aceeași poziție toată noaptea.

Ca o îmbrățișare

Salteaua cu memory este un produs foarte confortabil. Produsele noastre sunt dotate cu straturi mari de memorie, de fapt, sunt echipate si cu o parte funcționala in Aquacell, o spuma capabilă sa mențină temperatura corectă.

Și nu numai! Saltelele memory din colectia Fluxair design Pininfarina conțin microcapsule de gel care regleaza temperatura corpului în timpul tuturor fazelor de somn.
Rezultatul? Atunci când organismul emană căldură microcapsule se extind lăsând organismul racoros, iar atunci când organismul se raceste (precum dimineața cand ne trezim) se reduc emanând căldură.

Cine ar trebui să aleagă o saltea cu memory?

Produsele cu memory sunt perfecte pentru cei care doresc cel mai bun confort și care vor să fie ‘îmbrățișati’ de saltea.

Acestea sunt ideale pentru cei care suferă de furnicături pe timpul noapţii,care au o circulaţie sangvină precară și care doresc să se simtă perfect în orice poziție. Dar,saltele cu memory sunt de asemenea adecvate si pentru cei care trebuie să rămână în pat pentru o lungă perioadă de timp (chiar și pentru o perioadă limitată), deoarece, evită presiunile anomale, pentru a preveni probleme cum ar fi escara,hernia.

Sugestiile noastre pentru voi

Cele mai bune saltele memory din gama noastră sunt ANAIS și INNOVA, două propuneri extraordinare pentru cei care înțeleg că memory este materialul potrivit pentru odihna lor.
Prin alegerea huselor D-Tech Proiectate de Pininfarina, care combină memory cu microcapsulele gel, confortul va fi absolut senzaţional.

Leave a Comment

EUR Euro
0

Your Cart