Articole

Sleep well with Morfeus

Nu stiu daca si voi sunteti asa, insa eu consider somnul o parte foarte importanta din viata mea. Dupa o zi plina si obositoare, atunci cand ajung acasa vreau sa simt tot confortul din lume si patul sa fie moale ca un norisor pufos. Din pacate, patul si salteaua mea nu sunt asa si de cele mai multe ori ma trezesc foarte obosita si cu greu reusesc sa imi incep ziua. Atunci cand mi-am luat salteaua pe care o am acum, adica acum 5 ani, nu am pus mare pret pe asta si am ales cea mai ieftina versiune si cea mai simpla. Am comandat-o fara a o incerca inainte si mi-a fost livrata acasa si asta a fost tot. Pernele, la fel, am luat niste perne random care cred ca erau decorative, fara a ma uita la specificatii. De atunci am schimbat cam 4, 5 seturi de perne, am si returnat multe din ele pentru ca nu erau deloc confortabile.

blank

De cand calatorim mult, am dormit pe foarte multe saltele si perne si ca acelea pe care le-am intalnit in hotelurile din Italia, nu am mai intalnit altundeva. Atunci m-am hotarat si i-am spus lui Adrian ca vreau sa avem un astfel de pat, saltea si perne si vreau sa simt ca dorm ca pe un norisor. De fiecare data cand ma trezeam, chiar si foarte devreme dimineata, ma simteam extrem de odihnita. Am fost prin toate magazinele mari din Bucuresti si ne-am asezat pe toate saltelele, sub privirile clientilor din magazin care nu intelegeau de ce ne intoarceam pe toate partile pe acele saltele, si nu am gasit nimic asemanator (daca ma urmariti pe snapchat sau instastories, stiti deja despre ce vorbesc). Am inteles ca trebuie sa mergem exact la sursa si sa gasim distribuitorii acelor saltele.

blank

Din fericire am gasit in Bucuresti chiar, la Giulia Confort distribuitorii saltelelor Morfeus si produselor Ergo Green, marci italienesti extrem de cunoscute de saltele si paturi. Acolo am gasit toate sfaturile necesare si ni s-a explicat pe rand materialele din care sunt facute fiecare din saltelele expuse si ce anume s-ar potrivi preferintelor noastre, ei avand experienta in arta somnului, au stiut sa ne indrume. Am gasit salteaua potrivita de la Morfeus, Salteaua Smart, ce are arcuri impachetate si un strat de spuma memory deasupra ce nu este nici prea moale, nici prea rigid: duritate B (medie spre inalta). Are un sistem nou, SoftAir System, ce mareste senzatia de confort si permite o aerisire permanenta a interiorului saltelei si este antialergica. Are doua parti de vara si de iarna si o grosime de 25 cm.