Articole

Saltelele Aquacell: beneficii

O noapte bună începe cu o saltea buna (de calitate). În plus, dacă este confecționată din spumă Aquacell, vă veți bucura de un confort total, mai ales dacă suferiți de dureri de spate sau alergii.

Acestea sunt numai câteva dintre beneficiile saltelelor din spuma Aquacell. Pentru a le descoperi pe toate celelalte, nu vă rămâne decât să citiți continuarea articolului nostru.

Confort termic pentru toți
Structură cu polimeri derivați din surse regenerabile de origine vegetală, spuma Aquacell este un material sănătos, igienic și cu un impact ambiental scăzut: pe scurt, ideal pentru un somn odihnitor.

Datorită capacității sale de absorbție a umidității, acest material asigură temperatura potrivită atât vara, cât și iarna, și e foarte transpirantă: nu numai fasonarea favorizează circulația aerului, ci, în comparație cu spuma cu memorie, salteaua Aquacell “îmbrățișează” mai puțin corpul. Prin urmare, este ideală pentru cei care se trezesc din cauza senzației de căldură.

Oferta potrivită pentru cei care suferă de dureri de spate și pentru cupluri
Grație disponibilității structurilor cu portanțe diferențiate și utilizării combinate a diveselor tipuri de spumă Aquacell, acest material poate fi fasonat cu precizie, pentru a oferi cel mai bun suport ergonomic. Tocmai din acest motiv, saltelele Aquacell sunt foarte indicate dacă suferiți de dureri de spate.

Și nu numai: proprietățile elastice excelente și vasta posibilitate de personalizare fac din saltelele Aquacell produsul ideal pentru cupluri, chiar și în caz de greutate corporală diferită.

Fără alergii, grație saltelelor Aquacell
O altă caracteristică a saltelei din spumă Aquacell este aceea că poate ameliora simptomele alergiilor la acarieni și bacterii. Acest lucru se datorează faptului că este un produs igienic, până la ultimul detaliu. Mai precis, trebuie să știți că pentru a produce saltele din spumă Aquacell sunt utilizați numai adezivi pe bază de apă. De asemenea, salteaua Aquacell nu conține produse nocive și este caracterizată de un grad foarte ridicat de transpirabilitate și aerisire a straturilor interioare. Astfel, se pot evita acumularea umezelii, apariția mucegaiului și proliferarea acarienilor. Și, prin urmare, vă puteți bucura de un somn odihnitor, în deplin confort!

V-a plăcut acest subiect? Descoperiți saltelele noastre Ghibli Levanto și toate celelalte saltele Aquacell.

saltele-aquacell