Articole

Saltele de lux Morfeus

In ultimul deceniu datorita unui stil de viata tot mai alert si dezorganizat a dormi bine a devenit un lux.

Conform studiilor realizate, un mare procent din populatia lumii sufera de diverse forme de insomnie. Dificultatile de concentrare si de memorie la trezire, tensiunea, iritarea si alte tulburari ale starii de spirit sunt toate consecinte ale carentei calitatii somnului.

Diverse studii demonstreaza ca,in caz de insomnie,creste de trei ori riscul de infarct si de patru ori riscul de depresie. Dar nu numai, insomnia influenteaza in mod determinant sistemul hormonal, imunitar si neurovegetativ, un somn redus in timp si tulburat de treziri repetate, nu consimte organizmului sa restabileasca valorile normale ai diferitilor neurotransmitatori si hormoni.

La nivel clinic aceastea se reflecta in dificultatea restabilirii, in timpul noptii a nivelului tensiunii arteriale si a “repaosului mental”.

Prin urmare, pentru a compensa mare parte din aceste carente, tehnologia de ultima genereatie ne vine in ajutor cu materii prime inovatoare.

Saltelele de lux Morfeus sunt realizate din materiale selectate si certificate, de cea mai inalta calitate care reunesc intr-un singur produs toate necesitatile corpului uman.

Mai jos va prerzentam doua modele de saltele din gama de lux:

Saltea Anais in Aquacell Essence + F-One ThermoGel Memory. Un somn de 5 stele – aceasta este cea mai buna descriere pentru salteaua Anais de la Morfeus! Salteaua beneficiaza de structura si solutiile tehnice brevetate, faciliteaza relaxarea muschilor contractati, imbunatateste circulatia sangvina, favorizeaza dezvoltarea antioxidantilor din organism reducand procesul de imbatranire. In functie de preferintele personale salteaua Anais poate fi echipata cu doua huse diferite: – System Plus: D-Tech F-One by Pininfarina: tesatura elastica BioCeramic SilverSave ce are in componenta un amestec de cristale minerale bio ceramice si ioni puri de argint SilverSave. Reduce consumul de calorii si energie fizica de care corpul uman are nevoie in timpul somnului, ajutand la regenerarea celulara si totodata garanteaza cele mai bune conditii igienice si antialergice; – Silversave Cashmere Breeze3D: tesatura elastica Silversave Cashmere – o fibra imbogatita cu ioni puri de argint, antistres, antialergica, termoregleaza (mentine temperatura corpului constanta).

Anais dtechZX_sitoanais_sezione

Saltea Isabella Trio – Colectia I Mitti. Daca va doriti un somn de calitate, incercati sa dormiti pe o saltea din colectia „I Miti” de la Morfeus! Saltelele din aceasta colectie sunt piese unice, opere de arta. Materiale de lux, confortul este atent studiat, manopera de calitate si detaliile desavarsite sunt ingredientele pentru un confort de lunga durata. Isabella Trio este o capodopera artizanala unica, construita pentru nevoile utilizatorilor pretentiosi, ofera un nivel superior de confort. Utilizeaza in exclusivitate mondiala structura MultiSenzor3D si este disponibila in versiune Trio cu stratul de confort in EcoMemory. Isabella Trio este o saltea “No Turn”, se utilizeaza pe tot parcursul anului pe o singura latura si nu necesita o intretinere speciala(se roteste cap/picioare). Designul benzii laterale evidentiaza cele patru straturi interne de confort si suport ergonomic diferentiat. Maiestria cu care este realizata se poate observa din pretioasa tesatura Silversave (material cu insertie de fire fine “Gold lurex).

isabellaisabella_sezione

Nu uitati:A dormi bine echivaleaza cu cea mai buna cura de infrumusetare, indispensabila pentru bunastarea fizica si mentala a fiecarei persoane.Salteaua „lucreaza“ atunci cand noi dormim si trebuie să garanteze corpului nostru cele mai bune conditii termice, igienice și o perfecta sustinere ergonomica.