Articole

Salteaua potrivită pentru durerile de spate

Dacă alegerea pernei potrivite te poate ajuta să înfrunți o problemă cum este cea a durerilor cervicale, procurarea saltelei adecvate te poate ajuta să reduci durerile de spate. Iată motivele:

Cum trebuie să fie salteaua

Dacă trezitul de dimineață implică dureri în partea inferioară a spatelui, înseamnă că dormi pe o saltea prea rigidă. În schimb, curbarea excesiva a coloanei vertebrale indică faptul că ai ales un material prea moale.

Așadar, care este cel mai bun material, în cazul în care suferi de dureri de spate? Răspunsul este spuma Aquacell sau spuma Memory.

Aceste două materiale vă asigură un somn confortabil și liniștit, deoarece sunt antidecubit și, prin urmare, distribuie presiunea în mod uniform, pe toată suprafața de contact, eliminând punctele de presiune.

Dacă obișnuiești să dormi pe burtă, cu fața în jos, este mai bun un produs cu o portanță mai rigidă. Totuși, așa cum ți-am explicat în articolul nostru dedicat pozițiilor adoptate în timpul somnului, este mai bine să eviți această poziție, mai ales dacă suferi de dureri de spate!

Soluțiile noastre pentru tine

Fiecare dintre produsele noastre este conceput să respecte conformatia naturala a coloanei vertebrale, în așa fel încât să mențină “curburile” atunci când stăm întinși.

Saltelele cele mai indicate sunt cele de grosime mare, din spumă Memory, cum sunt Anais și Innova (mai ales dacă alegeți și husele D-Tech design Pininfarina).

Aceste produse cu husă D-Tech asigură un nivel optim de distribuire a presiunii și, în același timp, favorizează circulația aerului, menținând corpul uscat și o temperatură optimă.

În plus, au două laturi funcționale: una din spumă Memory, recomandată pentru perioada de iarnă, și una din spumă Aquacell, recomandată pentru perioada estivală.

Accesoriile fac diferența Alegerea pernei potrivite este importantă, deoarece este accesoriul care controlează poziția ultimei părți a coloanei vertebrale.

Evident, este esențial ca aceasta să aibă înălimea potrivită, în raport cu lățimea spatelui și poziția ta de odihnă. Atât pernele din spumă Aquacell și spumă Memory (ca, de exemplu, Talos și Karma), cât și cele utile pentru probleme cervicale, ca, de exemplu, Tempus și Kronos, sunt disponibile în diferite variante de înălțime.

În schimb, dacă nu dorești înlocuirea saltelei, un accesoriu util pentru îmbunătățirea confortului spatelui tău este Topperul MAT. Disponibil în variantele din spumă Memory, Aquacell și latex, acesta asigură un confort sporit în timpul somnului.

un-somn-bun