Patru tratamente de înfrumusețare recomandate înainte de culcare

Știați că somnul vă va face să vă treziți și mai frumoasă? Și nu se datorează numai faptului că un somn odihnitor are un efect oxigenant pentru piele.

Urmând câteva tratamente de înfrumusețare înainte de culcare, vă puteți îngriji tenul, părul și puteți chiar să obțineți un nou look, plin de viață. Iată cum trebuie procedat.

 

Întăriți-vă genele

Visați la gene dese? Pe lângă demachierea delicată, îngrijiți-vă ochii, utilizând o mască tratament. Este vorba de un produs care trebuie aplicat seara, pentru a vă hrăni și întări genele.

O alternativă este și prepararea acestuia în casă, utilizând ulei de ricin.

Cum procedați? Păstrați un recipient de rimel, goliți-l și spălați-l bine, pentru a îndepărta orice reziduuri, apoi umpleti-l cu ulei de ricin și aplicați-l în fiecare seară. În câteva luni, privirea Dvs. va deveni și mai fermecătoare.

Îngrijiți-vă mâinile și picioarele

Înainte de culcare, aplicați din abundență din crema Dvs. hidratantă preferată pe mâini și pe picioare, apoi acoperiți-le cu mănuși și șosete.

Astfel, crema va pătrunde în profunzime, iar la trezire, mâinile și picioarele vor fi catifelate.

Dați strălucire părului

Pentru a obține un păr moale și strălucitor, aplicați un tratament de înfrumusețare înainte de culcare.

Aplicați un balsam sau o mască nutritivă, strângeți ușor părul pentru a eliminare reziduurile de cremă, apoi înfășurați-l cu o cască de duș! Dimineața, spălați părul ca de obicei și veți fi uimită de strălucirea acestuia!

Încercați efectul ondulat Julia Roberts sau Shakira reprezintă idealurile Dvs. de frumusețe? Părul lor creț vă înnebunește? Visul Dvs. poate deveni realitate, fără a avea nevoie de un hair-stilist sau de un dispozitiv foarte puternic.

De fapt, soluția este aceea de a dormi cu părul împletit.

Iată cum trebuie procedat: înainte de toate, spălați părul, apoi, când este încă umed, împletiți-l. Lăsați-l să se usuce (sau utilizați feon-ul, selectând o viteză mică) și duceți-vă la culcare.

Dimineața veți avea onduleuri frumoase și foarte naturale.

un-somn-bun

Leave a Comment

EUR Euro
0

Your Cart