Articole

O saltea pentru amândoi: dilema taliei

logo1 dilema saltea

Sunteți două persoane de talii diferite și nu vreți să dormiți în paturi separate? Nicio problemă! Ca și în cazul cuplului care percepe temperaturi diferite pe parcursul nopții, iată saltelele care vi se potrivesc.

Au fost odată două saltele separate

Până de curând, cuplul de talii diferite avea doar două variante posibile care să le asigure confortul nocturn: să aleagă două saltele separate sau una singură, care să se adapteze nevoilor persoanei mai corpolente, care putea să aibă mai multe probleme de ergonomie în timpul odihnei.

Riscul acestei alegeri? Persoana mai ușoară trebuia să doarmă pe un produs prea rigid. Rezultatul: trezire cu dureri în zona inferioară a spatelui!

Din fericire, în prezent, lucrurile s-au schimbat, întrucât tehnologia a dezvoltat soluții orientate către bunăstarea partenerilor. Există chiar produse care combină două structuri cu portanțe diferențiate: prin urmare, fiecare o poate alege pe cea care se adaptează cel mai bine nevoilor individuale de confort și astfel poate dormi bine.

Ce materiale este indicat să alegem?

Cele mai bune materiale pentru cuplul care prezintă aceste nevoi sunt spuma Aquacell și spuma Memory.

Ambele materiale se modelează după forma corpului utilizatorului și distribuie presiunea pe toată suprafața, fără a crea puncte de presiune anormale, cu importante beneficii pentru circulația sangvină și articulații. De asemenea, vorbim despre structuri care fac insesizabilă separarea dintre foile de spumă, chiar și stând pe mijlocul saltelei.

Trei saltele pentru cuplul cu greutăți corporale diferite

Triada perfectă pentru confortul partenerilor este alcătuită din Anais, Innova si Ghibli.

Versiunile matrimoniale ale saltelelor din spumă Memory, Aquacell Anais și Innova, datorită sistemului Duo, permit crearea produsului potrivit pentru fiecare persoană în parte (chiar dacă temperatura percepută pe timpul nopții diferă) și pentru orice talie.

Personalizarea maximă este posibilă și în cazul saltelei din spumă Aquacell, Ghibli, care, de asemenea, dispune de structura Duo, care favorizează ergonomia prin multiple puncte de contact, care asigură și o senzație plăcută de masaj. Meritul aparține celor două structuri cu portanță diferențiată (de fapt, patru), fiecare latură avand o duritate diferită una fata de cealaltă.

Veti vedea că îmbinarea a trei astfel de produse garantează condiții perfecte de odihnă pentru voi doi!