Unde altii incearca sa ajunga, noi suntem demult!

istoria unui brand

Sa ne iubim inseamna sa avem grija de noi. De aceea pentru relaxarea noastra alegem Morfeus.

Un atent studiu al confortului, materiale valoroase, perfectiunea prelucrarii artizanale, detalii de calitate pentru a dura in timp.

Morfeus are grija de noi.

Nu mergeti la pat cu primul pe care-l intalniti! Doar Morfeus este regele somnului sanatos!

Morfeus a fost fondata in anul 1955, iar familia care a pus bazele companiei o gestioneaza de peste o jumatate de secol. În 1963 inaugureaza proiectul “BuonSonno Morfeus”, care vine de la o filozofie a companiei specifice: ”pune PERSOANA cu nevoile sale individuale de odihna in centrul atentiei”. Compania, de-a lungul anilor a urmarit cu atentie proiectul prin rapoarte de consultanta cu Institutii de Ergonomie si Cercetare Stiintifica asupra somnului de proba si calitate: rezultand o gama unde fiecare produs (saltea, retea, pat, accesoriu) este inspirat unui model de persoana ideala care se adreseaza ca produs unicat cu solutii tehnice specifice, calitatea materialelor si a manoperei la cel mai inalt nivel. Din 1975 sediul companiei este intr-o fabrica moderna de 12.000 de metri patrati la Tavoleto- Pesaro(Italy), cu sisteme tehnologice avansate, realizate conform exigentelor specifice companiei.

Din 2006, Morfeus a inceput o serie de proiecte ambitioase, printre care “Made in Italy Quality Design Mattress” care a dat o noua prospectiva sectorului de bedding cu produse inovative si de design extrem de competitive pe piata în materie de creativitate şi de calitate ”Made in Italy”. Raportul de consultanta cu Pininfarina inceput in 2007 a permis crearea „FluxAir”, colectie ce a revolutionat clasicele sisteme de dormit, impunandu-ne la nivel international cu produse avangardiste.

In cele din urma „AvanTime” si „Morfeus Young” incredintate designerului Roberto Semprini s-a impus cu un design textil nou, tineresc si sofisticat in acelasi timp. Rezultatul tuturor lucrărilor de cercetare din ultimii ani se reflectă în mai multe colecţii de produse de inalta calitate, studiate pe stilul de viaţă a unui model de persoana ideală.

Ultimul proiect de consultanta care a fost pus in aplicare in 2011 este colectia „Play” realizata in colaborare cu faimosul designer Karim Rashid. Colectia „Play” se inspira din senzualele curbe si fanteziile Digipop prin care se remarca designul lui Karim Rashid. Karim propune o linie de saltele cu un impact vizual placut,dar in acelasi timp jucaus.

Gama noastra de produse este structurata pe colectii care sunt axate pe profilul unui utilizator/consumator/cumparator ideal, care analizeaza si raspunde nevoilor specifice de confort in timpul somnului dar si cu un impact vizual deosebit.

Produsele noastre sunt realizate în întregime în Italia, în fabrici organizate în conformitate cu standardele ISO, de către lucrători cu înaltă experienţă şi profesionalism, fabricile indeplinesc toate standardele EU de calitate si manopera. Produsele sunt conform normelor Italiene si Europene En1334-En1725-En1957-En10707 care stabilesc durata, dimensiunile si informatiile necesare. Materialele folosite sunt de cea mai inalta calitate, igiena, controlate si garantate. Produsele care au obtinut certificatul (Consorzio Produttori Materassi di Qualita) sunt recunoscute dupa eticheta cusuta pe produs.