De Crăciun, dăruiți un somn mai bun

Prietena Dvs. cea mai bună tocmai s-a mutat în noua ei casă? Sora Dvs. este în căutarea unei soluții pentru a scăpa de durerile cervicale?

Pentru a dărui celor dragi un somn odihnitor, nu trebuie neapărat să pariați pe o saltea nouă, ci puteți alege un accesoriu. Vă prezentăm câteva dintre acestea, utile și de calitate … și ușor de așezat sub bradul de Crăciun.

O pernă sub brad

Fundamentală, dar deseori subevaluată, perna este un accesoriu care într-adevăr poate face diferența, atunci când vine vorba despre odihnă.

Din acest motiv, este cadoul perfect dacă sunteți interesat de bunăstarea persoanei căreia ați decis să-l dăruiți. Perna poate avea forme, materiale și caracteristici diverse.

Puteți opta pentru Kronos sau Tempus, pernele potrivite pentru cei care suferă de dureri cervicale sau variante moi și confortabile, cum este Batuffolo, ideală pentru cei care preferă o pernă moale și cu o bună susținere.

Pernele Design Pininfarina,în schimb, sunt umplute cu F-One ThermoGel Memory.

Este vorba despre o umplutură inovatoare, care împrospătează pielea, oferind un contact delicat și fără compresii anormale. Soluția potrivită pentru cei care își doresc ceea ce este mai bun, chiar și în timpul somnului.

 

De Crăciun, dăruiește o microsaltea

Putând fi poziționată deasupra saltelei, microsalteaua este un produs care poate îmbunătăți considerabil confortul în timpul somnului. Este și o idee practică de cadou, pentru cei care doresc să transforme patul într-unul mai confortabil, fără să fie nevoiți să schimbe salteaua.

Produsul nostru de top al gamei este Wellness D-Tech, care, după cum sugerează numele, are o sarcină importantă: să îmbunătățească bunăstarea nocturnă (și nu numai).

Rezultatul unui studiu în măsură să contopească soluții tehnice, materiale inovatoare și tehnologice, această microsaltea previne compresiile anormale, crescând semnificativ performanțele saltelei pe care este aplicată. În timp ce țesătura BioCeramic Silversave regenerează și revitalizează pielea, umplutura hi-tech F-One ThermoGel Memory se împrospătează la contactul cu corpul. Rezultatul este un produs care, cu siguranță, va schimba în bine viața persoanelor pe care le iubiți.

De Crăciun, dăruiți un somn mai bun

Leave a Comment

EUR Euro
0

Your Cart