MADE IN ITALY

italy_1

Modelele noastre sunt integral produse in Italia, in fabrici care indeplinesc toare normele de calitate ISO. Materialele folosite sunt de cea mai inalta calitate si igiena. Fabricile indeplinesc toate standardele Eu de calitate si mana de lucru (legea 81/2008). Produsele sunt conform normelor Italiene si Europene En1334-En1725-En1957-En10707 care stabilesc durata, dimensiunile si informatiile necesare. Saltelele care au obtinut certificatul (Consorzio Produttori Materassi di Qualita) sunt recunoscute dupa eticheta cusuta pe produs.

Certificat UNI ES ISO 9001:2008 Sistemul de fabricare este conform normelor de referinta Uni En Iso 9001:2008

eurita certificarti-de-calitate

Certificarea “COSMOB QUALITAS PREMIUM MATTRESSES LOW – EMISSION”

Când vine vorba de “praful din atmosfera”, se face o asociere imediată cu problemele legate de poluarea din mediul urban (outdoor). Când vorbim de “formaldehidă” si “compusi organici volatili” se intelege o forma periculoasa de poluare a spatiilor închise (indoor). Având în vedere că aproximativ 80% din timpul zilnic il petrecem in spatii inchise: case, birouri si locuri de divertisment pentru a numi câteva, este usor de înteles importanta controlului calitătii aerului în astfel de medii. Pornind de la aceste considerente, si luând în considerare faptul că produsul Saltea “trăieste” într-un mediu închis si afectează direct calitatea somnului pentru noi toti, ne-am decis să întreprindem un proces de monitorizare si studiu al produselor noastre, începând cu cele din Aquacell si EcoMemory pentru a evalua impactul pe care îl au acestea asupra “calitătii” somnului.

cqp-morfeus

Acest lucru a condus la certificarea “COSMOB QUALITAS PREMIUM MATTRESSES LOW – EMISSION” a primelor produse Morfeus in Aquacell si EcoMemory în ceea ce priveste problema emisiilor în spatii închise de “compusi organici volatili” (COV) si “formaldehidă”. Modelele de saltele testate sunt: Puzzle, Pois, Aquos, Advance, Windy, Rondo, Moving, prezinta valori mult mai mici decât toate limitele impuse atât de legile cat si de normativele internationale cele mai stricte. Este “demonstratia calitatii superioare si de procesare industiala a Aquacell si EcoMemory pusa în aplicare de către Morfeus pentru prelucrarea lor. Alegerea primelor produse care au fost testate, au fost in mod evident saltelele pentru tineri (Puzzle si Pois) si extinse la produsele Morfeus care utilizează materiale similare. Sunt deja în testare toate celelalte produse in Aquacell si EcoMemory Morfeus (procesul de certificare a diferitelor produse este lung, deoarece acesta include testarea în camere sigilate,cu proceduri standardizate foarte riguroase).

DGP-MORFEUS-11B

Oeko-Test Standard 100
Majoritatea tesaturilor folosite sunt certificate “Fiducia nel Tessile” secondo “Oeko-Tex Standard 100” ce asigura respectarea normelor pentru sanatatea clientului.

Garantie si asistenta:296_copertina

Gama noastra de produse are o garantie integrala de 2 ani de la data achizitiei. Garantia nu indica si durata de utilizare a produselor. Unele produse au o garantie ulterioara care asigura asistenta produsului de inca trei ani (total 5 ani). Pentru norme si modalitati de intretinere cititi certificatul atasat produsului.

dispositivo_medico

Produse clasificate ca dispozitiv medical (Directiva 93/42 CEE) Unele modele de saltele din gama Aquacell® sunt recomandate persoanelor cu probleme patologice ale coloanei vertebrale.